Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
rozne dlho,ale tak okolo 30 to beha
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Chceš pusu?faugusztin napísal:Necitas chlape, necitas...
Pomohlo to...
Aj tak je paradox, že názov Nová složka išiel a ostatné zadefinované, nie...
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
Takže mam "maličký" problém Bluetooth na Viste vopchám Bluetooth do USB zacne hladat ovladace nainstaluje jeden ..a druhy nenajde cize som v prdeli ...ked som nainstaloval soft z XP tak nic akoby Bluetooth po pripojeni do USB ani nebol... Bluetooth je presne typ: Sweex LE000030 ...bol by som rad aby mi to slo na Viste cize pls driver niekto ThX
Edit: ono to nemoze najst Bluetooth Peripheral Device
Edit: ono to nemoze najst Bluetooth Peripheral Device
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No pregooglil som teda toho dost ale nic neprinieslo zelany vysledok...
Problem:
Vista aj po vypnuti vsetkych moznych nastaveni v 'Power Options' aj nastaveni cez gpedit.msc vo vetve 'Computer managment/Admin Templates/System/Power Managment' sa mi nedari predist tomu aby sa monitor vypol.
Uz som z toho teda dost zufaly. Pridavam si dalsi bug na zoznam wtf Vista.
Problem:
Vista aj po vypnuti vsetkych moznych nastaveni v 'Power Options' aj nastaveni cez gpedit.msc vo vetve 'Computer managment/Admin Templates/System/Power Managment' sa mi nedari predist tomu aby sa monitor vypol.
Uz som z toho teda dost zufaly. Pridavam si dalsi bug na zoznam wtf Vista.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
a ked das jednoducho "vypnut obrazovku:nikdy" ?
- Martan
- Používateľ
NECHCEM aby sa vypinal
zle sm to napisal...
zle sm to napisal...
- cool_point
- Používateľ
Potrebujem zase pomoc. Ide ma poraziť. Z ničoho-nič si prestal systém pamätať heslá.
Napríklad skype, pošta, niektoré internetové stránky a pod.
Druhý problém, že mám po inštalácii vypnutú hibernáciu, ktorú pravidelne používam a neviem kde ju zapnúť /pokiaľ je to možné/.
Napríklad skype, pošta, niektoré internetové stránky a pod.
Druhý problém, že mám po inštalácii vypnutú hibernáciu, ktorú pravidelne používam a neviem kde ju zapnúť /pokiaľ je to možné/.
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
- cool_point
- Používateľ
Ďakujem mám zapnuté a ešte tie hesielka???
heslá aké? v browseri? resp skype nepouzivam tak neviem :/
.
- Martan
- Používateľ
Ano a sam tomu nerozumiem.
Vista je Ultimate edicia. Anglicka. Robi to aj ked mam/nemam instalnuty driver na monitor, ale z tym to podla mna nema nic spolocne...
Stve ma to z toho dovodu, ze Hyundai sa prepina do nechutneho 'no-signal' rezimu, kedy je obrazovka cela modra
Vista je Ultimate edicia. Anglicka. Robi to aj ked mam/nemam instalnuty driver na monitor, ale z tym to podla mna nema nic spolocne...
Stve ma to z toho dovodu, ze Hyundai sa prepina do nechutneho 'no-signal' rezimu, kedy je obrazovka cela modra
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak to s tym zmrzanim,co spominam vysie ma uz pekne s***, teda neviem...mam 3 teorie,
1.
asi je to nieco s doskou(napadlo ma to preto,robilo mi to ked som mal sata kabel v inom vstupe v doske,robilo to napr ked win koncil tak akoby zamrzol..hdd prestal reagovat...toto uz nerobi,mam to v inom sata porte)
2.
zamrza z nejasneho dovodu explorer a bez ohlasenia sa restartuje
3.
moze to sposobovat najnovsi bios
(ako hlavne voditko by som videl to,ze v okamihu "stazy" harddisk vobec nepracuje...nepocut ho ani nevidiet blikanie kontrolky)
posledna skusenost:kopiroval som na hdd z usb kluca a zaroven z dvd..ide ide a na 10 sekund proste pauza...
1.
asi je to nieco s doskou(napadlo ma to preto,robilo mi to ked som mal sata kabel v inom vstupe v doske,robilo to napr ked win koncil tak akoby zamrzol..hdd prestal reagovat...toto uz nerobi,mam to v inom sata porte)
2.
zamrza z nejasneho dovodu explorer a bez ohlasenia sa restartuje
3.
moze to sposobovat najnovsi bios
(ako hlavne voditko by som videl to,ze v okamihu "stazy" harddisk vobec nepracuje...nepocut ho ani nevidiet blikanie kontrolky)
posledna skusenost:kopiroval som na hdd z usb kluca a zaroven z dvd..ide ide a na 10 sekund proste pauza...