Blomba+Fortron 400W
Blomba+Fortron 400W
Zdravím chcem vedieť či nemá niekto skúsenosti so Zdrojom Fortron 400W či má alebo nemá blombu z dnu??? Pretože kamoš potrebuje vymeniť origo ventík za Noctuu a nevieme či má tam blombu zdnu alebo nie...zdroj ma záruku ešte rok a pol a zdroj je neznesiteľne hlučný
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Blomba+Fortron 400W
Co som minule kuchal Nejaky BSII400 tak mal zaliate kable nejakym svetlohnedim silikonom, - takze ze tam niekto menil kable spoznaju.....
T.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Väčšinou sú to rôzne nálepky na vonkajšej strane zdroja...ak tam žiadne niesu tak kryt daj v pohode dole...
Potom vnútri bývajú rôzne napr. Toman spomínal tie zaliate káble a súčiastky, šróby potiahnuté farebnou živicou(ak ich chceš dať dole tak určite praskne a spoznajú to), potom podložky pod diskrétne súčiastky sú rôznej farby ktoré nedostať kúpiť...
Ale vetráky sa poväčšine dajú meniť...myslím že je to aj zdraví rozum výrobcu.
Potom vnútri bývajú rôzne napr. Toman spomínal tie zaliate káble a súčiastky, šróby potiahnuté farebnou živicou(ak ich chceš dať dole tak určite praskne a spoznajú to), potom podložky pod diskrétne súčiastky sú rôznej farby ktoré nedostať kúpiť...
Ale vetráky sa poväčšine dajú meniť...myslím že je to aj zdraví rozum výrobcu.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
no na BSII som nezaregistroval žiadnu blombu iba na jednej šrúbke z vonku na krite, s troškou šikovnosti sa dá bez poškodenia odlepiť a dať dole krit, ináč rozoberal som ho preto lebo som potreboval namastiť fan ,lebo ako býva na BSII tak po čase vrčia
Ventilator som si menil na Fortrone FSP500-60 GLC a tam neboli nijake plomby. Ventilator sa dal vymenit uplne v pohode.
Ja som si kupil ten isty zdroj a pri vyzsej zatazi tiez strasne hucal od zaciatku, tak som to dal na reklamaciu a uspel som ja by som skor ako ho rozoberes skusil reklamaciu. Teraz mi vratia peniazky a idem zobrat enermaxa