no nechel som sem uz pisat ale aby si vedel ze ja stale vsetko citam
NUMLOCK "...4-4-4-11 800 MHz je ovela lepsie ako 5-5-5-15 1000 MHz..." toto pisal ROTTENKIWI tak preto som k tomu testu priadal aj pretocenie ramiek len tak demonstrativne
v konecom dosledku ide o to ze na tak vysoke frekvencie nejdu ruka v ruke s nizkymi casovanim pokial sa jedna o bezne desktopy
a ze casovaim som ziskal take percento navyse ktore sa da pripocitat aj chybe merania(0,5%) zato navysenim frekvencie som ziskal 10xviac (aj ked pripsela k tomu isto aj FSB frekvencia ktora stupla z 1600mhz na 2072mhz takze to treba brat s rezervou)
fakt teda nechapem preco by som sa mal sustredit viac na casovanie
a cital som tie srandy ROTENKIWI no bolo to nanajvys zaujimave
hlavne sa mi velmi paci ze ich tam zaujimaju v tych testoch LEN priepustnosti a latencie nic viac co si ty zdementoval ze je blbost a ze take veci ta nezaujimaju ale budis v zaklade islo o to ze vsetci ti maniaci ktori tam poniektori nevahali ramkam fuknut 2,7V(sice len vynimky) pustali ramky skoro vzdy cez delicku inu ako 1:1 a prave jeden uzivatel ktory tam mal frekvenciu 900Mhz ale siel cez delicku 1:1 dosiahol jeden z najlepsich vysledkov
nakolko pokial sa ide cez rozne delicky vykon ziskabny frekvenciou sa straca (priepustnost a latencia)
procesor bezal v teste na rovnakej frekvencii ale frekvencia na ktorej frcala zbernica mohla opat vniest chybu do merania
FSB.....pomer......citanie......zapis......kopirovanie........lantecia
500.......1:1........9048.......10624.......10024...............57,5....ram ide na 1000mhz
420.......5:6........7948.......8927.........8614................67,2....ram ide na 1008mhz
420.......1:1........7664.......8924.........8322................68,2....ram ide na 840mhz
pripadam si trosku trosku jak Don Quixote ja nepresvedcim vas a vy naopak mna
teda aspon zatial nie
az bude cas skusim spravt test 800mhz s co najmensim casovanim co najblizsie hodnote 3-3-3-8 a skusim aj CR1t ak ramky budu suhlasit