Kedze prehravac nepatri medzi najlacnejsie, tak balenie vyzera naoko dobre. Potlacena krabica logom aj zvnutra, co je sice absolutne zbytocne, ale mne sa take detaily pacia. Samotny prehravac je zabaleny v takom latkovom vrecusku - nieco ako zdroje Corsair. Z dodavanych kablov som pouzil iba dva - elektricky a HDMI - oba velmi kvalitne. Sietovy je hruby asi 9 mm a tvrdy, HDMI tiez hruby, ale zase ohybny a taky akoby pogumovany, na oboch koncoch ma feritove jadra.
Prehravac ma jednoduchy vzhlad, cisty dizajn, zopar tlacitok a kopec vystupov vzadu.
Nas najviac zaujima to, co je pod kapotou a to videoobvody od Anchor Bay, co je firma zaoberajuca sa prave tymito vecami, takze nie nejaky vyrobca, co vyraba tricka, panvice a videoprocesory.
Viac k prehravacu pisat nejdem, uz som ho tu niekde spominal a kto chce, najde si na stranke odkazy na recenzie. Len pripomeniem, ze sa naozaj jedna o najlepsi prehravac v normalnej zaplatitelnej kategorii, ktory sa seriovo vyraba a svoju pracu odvadza naozaj skvelo.
Takze, ako vyzera DVD, co je obycajne dost shit? HD to samozrejme nie je a nikdy nebude, ale je to urcite lepsie, nez "obycajny" DVD prehravac. Prvy obrazok su len tak na ukazku nejake ksichty z filmu Independence Day (bolo pouzite originalne DVD, takze ziadne preenkodovane zalozne kopie na DVD-R). Druhy je uz zaujimavejsi - jedna sa o porovnanie kvality obrazu. Zlty text je myslim dostatocne informativny. Hlavne treba pozerat rozdiel medzi prvymi dvoma obrazkami, je tam pekne vidno, co ten DVD player robi, aj take veci ako farebny sum. V pohybe je to este lepsie, nie su ziadne stvorceky, macroblocking, mosquito noise, uplna paradicka.

Ja som s kupou spokojny, prehravac mozem odporucit kazdemu. Bude to dobry doplnok do buduceho domaceho kina.