doska je uz vyreklamovana, obratom mi poslali zo skladu uplne novu, v pondelok by mala prist. boli dost ochotni, ale zas doska mi fungovala len par hodin, takze vlastne som mohol stale vyuzit moznost vratenia tovaru bez udania dovodu, co si mozno aj uvedomovali a tak mi radsej dali druhu skor ako by som si stihol pytat peniaze

.
niekde som cital, ze bios sa pri taktovani poskodit nemoze(len pri flashovani a napr. vypadku prudu), ze vraj muselo na doske odist nieco ine. ja by som ale aj tak chcel nahradneho svaba, ak nastane ta ista situacia, tak si to proste overim sam(na reci moc nedam). lenze problem je ten, ze mi nikde nechcu objednat dva kusy(20ks stoji vraj 2000sk). natrafil som aj na cloveka, co sa flashovanim biosov zivi, a zda sa, ze tie svaby dokonca aj ma(aspon to povedal), lenze ma stale mudre reci o tom, ze mi to uz neni treba atp. dokonca som mu ponukol jeho plnu taksu(350sk 1ks), a to aj napriek tomu, ze tie cipy chcem prazdne(nahram si bios do nich sam pomocou novej vyreklamovanej dosky este skor ako zacnem taktit)