Pokusim sa par viet napisat ale nebude to ziadna recenzia. Skor by som sa zameral na doplnenie informacii formou obrazkov-fotografii.
Skrinka bola kupena cez pixmaniu, prisla za 11 kalendarnych dni (7 pracovnych) od objednania. Zaplatene to bolo prevodom cez IB. Tymto sa chcem opat velmi podakovat Tomanovi a ako som uz spomenul: Mas u mna vela vela pivo na LP

No dost bolo kecov a podme na konkretnu skrinku.
Vseobecne info, ktore mozete najst aj na stranke slovenskych distributorov: Tiche PC, TNTrade
* Atraktivny gun metal cierny vzhled
* Dvojita komorova struktura. Zdroj (nie je zahrnuty) je umiestneny v spodnej komore, to izoluje teplo zo systemu a vydava nizsi systemovy hluk.
* specialny troj vrstvovy postranny panel a predne dvere (hlinik, plast, hlinik) tlmi generovanie systemového hluku
Technicke parametre:
* material: 0.8mm ocel valcovana za studena, okolo HDD boxov 1.0mm ocel valcovana za studena
* pozicie: 11x celkom: - Externe 4x 5.25”, 1x 3.5”, - Interne 6x 3.5” pro HDD
* rozsirujuce sloty: 7x
* chladenie:
- 1x zadny: 120mm TriCool™ Fan (sucast skrine)
- 1x vrchny: 120mm TriCool™ fan (sucast skrine)
- 1x v spodnej casti skrine: 120mm TriCool™ Fan (sucast skrine)
- 1x predny: 120mm fan (nie je sucastou)
- 1x stredny: 120mm fan (nie je sucastou) na chladenie VGA
* Externy fan control na zadnom paneli pre horny a zadny ventilátor
* podpora MB: Up to Standard ATX (12” x 9.6”)
* dvojite predne dvierka idu otvorit o 270st., nehrozi ulomenie dveri
* na zadnom paneli 2x gumové priechodky pre vodne chladenie
* predny I/O panel: 2x USB 2.0, 1x IEEE 1394 (FireWire®, i.Link®), Audio In/Out (HDA & AC’97)
* kablovy organizer na "podnose" za zakladnou doskou - minimalizacia kabloveho neporiadku
* rozmery: 520 (H) x 210 (W) x 510 mm (D)
No teraz tie fotky.
BTW nevdsimajte si na fotkach ten bordel ktory mam v izbe, nechcelo sa mi upratovat.

keby chcel niekto vsetky fotky v plnom rozliseni tak tu
http://rapidshare.com/files/186716876/A ... _Black.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
zatial to je vsetko
keby ma daco napadlo tak doplnim