stranka vo vyhladavaci
stranka vo vyhladavaci
prosim vas, akym sposobom mam docielit, aby webova stranka bola najditelna vo vyhladavaci? (google, zoznam, atd) dakujem
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: stranka vo vyhladavaci
Google si ta najde. Mozes sa registrovat, ale google si ta najde skor... Zoznam je register, takze hladaj linku na zaregistrovanie.
OMYL. Google si ta najde ale len ak na tvoju stranku vedie odkaz z nejakej stranky, ktora uz je v googli registrovana.faugusztin napísal:Google si ta najde. Mozes sa registrovat, ale google si ta najde skor... Zoznam je register, takze hladaj linku na zaregistrovanie.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Moderátor
Nuz, v dnesnom internete je celkom tazke zostat nezalinkovany. Plus nepredpokladam, ze by mumina nedaval linku na dany web niekam, plus ak to ma na normalnu domenu tak je urcite napriklad vo WhoIs. Mozno tam ma pocitadlo zo sluzieb tipu naj.sk - a znova je uz hned zalinkovany.
no tak to anofaugusztin napísal:Nuz, v dnesnom internete je celkom tazke zostat nezalinkovany. Plus nepredpokladam, ze by mumina nedaval linku na dany web niekam, plus ak to ma na normalnu domenu tak je urcite napriklad vo WhoIs. Mozno tam ma pocitadlo zo sluzieb tipu naj.sk - a znova je uz hned zalinkovany.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
mam stranku http://www.superlux.sk a nemam ju nikde "zalinkovanu". cize by bolo dobre tam dat nejake pocitadlo z naj.sk? neda sa to bez toho, aby som do stranky musel nieco doplnat? pocitadla a podobne..
-
- Moderátor
Uz ju mas. . Uz len cakat
ty vole cize staci zverejnit link aj takouto formou na strankach, ktore nie je problem v googly vyhladat?
-
- Moderátor
Presne tak. Dokonca v Google je to dokonca lepsia metoda, kvoli systemu fungovania PageRanku.
http://en.wikipedia.org/wiki/PageRank" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/PageRank" onclick="window.open(this.href);return false;
vedel by si mi prosim poradit aj nejake konkretne efektivne prelinkovanie na zaciatok, co by moju stranku dostalo aspon na druhu stranu googlu?
-
- Moderátor
To je SEO, a v tom sa ja nevyznam, navyse casto sa pripadne podvodne SEO tresta docasnym alebo trvalym odstranenim z vysledkov... Radsej si pockaj.
zalezi na obsahu tvojej stranky a vyskytu klucovych slov. Cize ak mas napr stranku o pekarni a ked do vyhladavaca zadas napr "chleba", tak google hlada najrelevantnejsie odkazy a zoraduje stranky nielen podla toho aku maju navstevnost ale aj podla vyskytu daneho klucoveho slova. To vsak neznamena, ze ked budes mat na celej stranke slovo "chleba" tak ta to hodi na prvu alebo druhu stranu, prave naopak, bude sa to povazovat za podvod. Vsak si precitaj par clankov o SEO optmimalizacii, tam to mas lepsie vysvetlene vid napr.: http://www.seochat.sk/munina napísal:vedel by si mi prosim poradit aj nejake konkretne efektivne prelinkovanie na zaciatok, co by moju stranku dostalo aspon na druhu stranu googlu?