Race Driver GRID
Re: Race Driver GRID
no, myslím si, že ohľadom tých zápasov a vyhodnotenia to nie je zlý nápad, ale muselo by sa nás nazbierat viac... teraz by sme mali v prvom rade vyriešiť tie patche, ja osobne hrajem bez patchu... sorry ked je to blba otazka, ale jednej veci nerozumiem: vcera sme hrali s blackbox-om a pascalom, ja nemam patch a vytvoril som hru, blackbox tusim hovoril ze ma patch, pascal neviem, a vsetko islo bez problemov... tak neviem v com je problem
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
no pascal už má tiež. keď sme ale skúšali vytvoriť hru keď ešte nemal, tak to nešlo. On vytvoril hru a ja som sa nevedl pripojiť a naopak keď som ja vytvoril hru, on sa nevedel pripojiť. Potom sme prišli na to, že on patch nemá a ja mám. Tak si ho on teda nainštaloval ale problém pretrvával aj naďalej. Nakoniec vytvoril hru gamer222 a ako spomínal on patch nemá a obaja už s patchom ja a pascal sme sa na jeho hru pripojili. Tak teraz som už z toho jeleň aj ja. A tuším keď sme hrali na gamerom vytvorenej hre tak sa chcel pripojiť aj louth, ktorý vtedy ešte patch nemal a nešlo mu to.. Tak toto mi už kto vysvetlí???
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
tak to je teda fakt záhada... ale mám jeden návrh, lebo inak to asi nevyriešime... vytvorím dneska server a vy sa skúste pripojiť, komu to nepôjde, nainštaluje si patch, kto má patch a nepôjde mu to tak ho vyskúša odinštalovať a skúsi sa pripojiť... lebo keď o tom len budeme stále vypisovať tak to asi tak skoro nevyriešime
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
Ano presne mne na blacboxom vytvoreny server neslo pripojit ale na gamerov v poode takze to neni v patchi.
Tie zavody by boli dobre len sme zatial 3 sme hrali vcera + neska niekto.
Ale bolo by to dobre
Tie zavody by boli dobre len sme zatial 3 sme hrali vcera + neska niekto.
Ale bolo by to dobre
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
neviem ci to ma suvis,ale na akych OS to hrate?
Sa tu tolko nehandrkujte, tiez to hravam bez patchu (s martanom) a ide to good. Ziadne hamachi ani ine vymyslance, priamo online a na private session. Akurat som volal s martanom, nadopuje sa este nejakou tekutou a dymovou stravou a mozeme zahrat.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No len mozem hrat tak okolo 9, sa ozvem. Musim este nieco ist vybavit...
Pisal som ss blackboxovi.
Pisal som ss blackboxovi.
Spoiler: ukázať
Tak kto chce ist teraz hrame mozno do 8:30
V Private server: F1ldo11
heslo: slovensko
cakam!!!!!!!
V Private server: F1ldo11
heslo: slovensko
cakam!!!!!!!
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Mne sa to klasicky nedari pripojit..v private session vidim len jednu hru..raz aj dve Skusal som ale ranked..a tam som cumel,na drifte chlapi nic a zrazu 12 mil.
mozno to bude to,ze mam kopu servisou povypinane,neviete ktory servis je dolezity na hranie?
mozno to bude to,ze mam kopu servisou povypinane,neviete ktory servis je dolezity na hranie?
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ut 10. Feb, 2009, 22:08, upravené celkom 1 krát.
Tak dnes sme zase drtili ale zase sme boli iba 3ja.
A trocku som sa zasekol
A trocku som sa zasekol
no skusal som to hrat s kamosom ale derby sa fakt neda pre latenciu sme sa fakt nemohli trafit.
a k tomu vytvarani hier sa mi zda ze treba mat verejnu ip.
a ked budete hrat tak mi dajte vediet na moje icq a s kamosom radi zahrame
a k tomu vytvarani hier sa mi zda ze treba mat verejnu ip.
a ked budete hrat tak mi dajte vediet na moje icq a s kamosom radi zahrame
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
verejnu ja nemam
ale pripojit ta musi,zajtra sa dohodnime dajak vsetci naraz a zahrame.piste na icq. a napiste cas na zajtra o ktorej mozete najlepsie asi vecer.louth napísal:verejnu ja nemam
takmer každý deň hrávame okolo šiestej, siedmej večer. komunikujeme cez skype (skupinový chat) lebo je to rýchlejšie a vieme sa dorozumieť ak niečo nefunguje v MP v Gride. Hru zvykne vytvoriť F1ldo11 tak hľadajte jeho meno v session list v PRIVATE. Heslo je vždy slovensko (s malým s) Všetci ste vítaní (čím viac tým lepšie) a ak sa nájde aj niekto so skypom môj nick je gyverpl
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
napr teraz tam nevidim v private ani jednu hru..minule som tam viedel jednu dve..cize to je malo urcite..mozno bude problem tu(FW vypnuty)