Mám túto case: http://www.techpowerup.com/reviews/NZXT/Alpha" onclick="window.open(this.href);return false; (nájdete tu potrebné obrázky vnútorností).
Chcel by som:
1. vystrihnúť zadnú mriežku za fanom a dať tam ochrannú mriežku...musím vyberať komponenty? čím to urobiť? každý používa niečo iné.
2. nejak vymyslieť, aby sa dal dať dopredu klasický 120x120x25mm fan. On tam na to má priestor, ale nedá sa tam dostať, pretože kôš na HDD je dosť vpredu, aby sa vošli aj 25cm dlhé grafiky. HDD mám 1 a aj ten pôjde do Silentmaxxu, ale HDD kôš by som nerád poškodil(ak by predsa niekedy boli 2 disky, prípadne SSD na systém). Čo vás napadá? Ako tam dostať ten fan? Prípadne, šiel by ten kôš nejak neinvazívne demontovať? Vyzerá, že je prinitovaný. V prípade zničenia koša je to jednoduché vystrihnuite obdĺžnikových otvorov do tých častí koša(a ani by sa nenarušila statika case), no čím to vystrihnúť?
3. na boku fan nebude (nevôjde sa kvôli pasívu na CPU), takže buď nechať pôvodnú mriežku, alebo ešte aj tú zalepiť zvnútra
nezhoršia tieto úpravy vibrácie?
A ešte otázka: mali by mať predný a zadný fan rovnakú konštrukciu a prietok? (samozrejme pôvodné vymením)
Ďakujem za každú radu.