Race Driver GRID
Re: Race Driver GRID
ja som bol u martana regnuty len mi to akosi po sieti neslo.... ale uz som to rozbehal..... dame nejaky ten zavod teda?
Naposledy upravil/-a Sangala v So 21. Feb, 2009, 16:46, upravené celkom 1 krát.
Ano ked spravi server martan alebo gamer222 alebo niekto tak to ide ale ked spravim ja tak nejde.
Ale ja sa pripojit mozem
Ale ja sa pripojit mozem
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Tak slubene vysledky:
(Na stranku pribudnu neskor...)
Vysledky #0.Lucky Shot Cup:
Priebezne poradie hracov:
(Globalny rank|Regionalny rank)
Na zaver este jedna vec:
Ked si vsimnete aktualne poradie hracov je zobrazene dva krat.
Prvyraz je globalny rank vypocitany podla pravidiel zo stranky (1.miesto=5b, 2.miesto=4b, 3.miesto=2b, 4.miesto=1b).
Druhy raz je globalny rank vypocitany podla novych pravidiel (1.miesto=4b, 2.miesto=3b, 3.miesto=2b, 4.miesto=1b).
Od vas ocakavam aby ste sa hlasovanim vyjadrili ake pravidla chcete zaviest do buducna.?
Vypocitavanie podla prvych(starych) pravidiel alebo podla novych, ktore davaju vacsiu sancu aj ostatnym hracom...
(Na stranku pribudnu neskor...)
Vysledky #0.Lucky Shot Cup:
Priebezne poradie hracov:
(Globalny rank|Regionalny rank)
Na zaver este jedna vec:
Ked si vsimnete aktualne poradie hracov je zobrazene dva krat.
Prvyraz je globalny rank vypocitany podla pravidiel zo stranky (1.miesto=5b, 2.miesto=4b, 3.miesto=2b, 4.miesto=1b).
Druhy raz je globalny rank vypocitany podla novych pravidiel (1.miesto=4b, 2.miesto=3b, 3.miesto=2b, 4.miesto=1b).
Od vas ocakavam aby ste sa hlasovanim vyjadrili ake pravidla chcete zaviest do buducna.?
Vypocitavanie podla prvych(starych) pravidiel alebo podla novych, ktore davaju vacsiu sancu aj ostatnym hracom...
Naposledy upravil/-a Martan v So 21. Feb, 2009, 17:38, upravené celkom 3 krát.
Spoiler: ukázať
Uz ko kopem k tomu aby sa dnes hralo, ak nie, tak aj ja mozem vytvorit. Len martan ma tusim poznacene vsetky trate ktore hravame.. Na niekdajsich MS v pretaktovani sme si ich prebehli a papier niekde schoval
Btw ak by sa mali body jednotlivych zavodov prenasat do ostatnych cupov, tak nesuhlasim s danymi pravidlami. Absolutne znevyhodnuju tych ktorí vynechaju nejaky ten cup. Odporucam indexove oznacenie namiesto bezneho scitania bodov. Pretakar si zrata "poradia" a nasledne vydeli poctom pretekov.
Priklad:
Sutaziaci ma za sebou 6 pretekov v ktorych sa umiestnil nasledovne: 1. 1. 2. 2. 4. 2. (12:6=2) index 2.0
Ma to aj dalsie vyhody, pekne je vidiet ake priemerne miesto obsadzuje dany pretakar.
Btw ak by sa mali body jednotlivych zavodov prenasat do ostatnych cupov, tak nesuhlasim s danymi pravidlami. Absolutne znevyhodnuju tych ktorí vynechaju nejaky ten cup. Odporucam indexove oznacenie namiesto bezneho scitania bodov. Pretakar si zrata "poradia" a nasledne vydeli poctom pretekov.
Priklad:
Sutaziaci ma za sebou 6 pretekov v ktorych sa umiestnil nasledovne: 1. 1. 2. 2. 4. 2. (12:6=2) index 2.0
Ma to aj dalsie vyhody, pekne je vidiet ake priemerne miesto obsadzuje dany pretakar.
Naposledy upravil/-a l0k2 v So 21. Feb, 2009, 18:04, upravené celkom 1 krát.
sentimentálna spomienka - valid cpu
Myslim ze ten novy bude lepsi. A vidi, aj to ze budem muset zabrat na zavodoch typu Corvette a pod
Inac minule som martanovi posielal orenderovane trate, na zostavenie takehi niecoho ako rekordy trate z treningov (napr. teraz ja by som mal rekord z Okutomi), ale nie vsetky iba takych 15. asi ked bude cas tak dokoncim.
Inac minule som martanovi posielal orenderovane trate, na zostavenie takehi niecoho ako rekordy trate z treningov (napr. teraz ja by som mal rekord z Okutomi), ale nie vsetky iba takych 15. asi ked bude cas tak dokoncim.
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,
tak čo, dneska sa hraje alebo jak? lebo po takej dlhej pauze by som si už rád zahral s dakým
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Tak urobte niekto host,ja by som aj spravil ale mam pomaly net ,staci napisat 412 352 102
urobil som server... kto chce hrat moze sa pripojit
server: F1ldo11
heslo: slovensko
server: F1ldo11
heslo: slovensko
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Jop, uz som si ta zapisal. Po/Cez vikend bude update stranky aj z ohlasenim novych Cupovdexter napísal:poslal som mail rád bz som si tiež zahral
Vidis to ma nenapadlo...l0k2 napísal: Priklad:
Simple & Easy, aspon ti ta skola nieco dava
Spoiler: ukázať
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Boha chlapy byť tam tak asi vyhrám
Keď si uploadol tie výsledky tam mám o 10sekúnd lepši časy ako martan bože prečo mi to nejdéééé
Keď si uploadol tie výsledky tam mám o 10sekúnd lepši časy ako martan bože prečo mi to nejdéééé
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
sak pod teraz zahrat ked možeš... aspoň vyskusaj... boli by sme traja
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja tam taku hru nevidim..nechyba ti patch?
aj ja by som rad zahral len dajte meno heslo
- skynet6542
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Feb, 2009, 20:52
No aj ja sa chcem pridat