Nenasiel som nikde vlakno na tuto skvelu hru.
Co poviete na tuto hru?Moj nazor je nasledovny.
Neda mi nespomenut napaditu podobnost s predoslou hrou od tych istych tvorcov,System Shock 2.
Podobnost je vlastne skoro vo vsetkom,je to len posadene do ineho prostredia a tomu je prisposobeny aj interface hry.
Ide hlavne o to ze sa hlavny hrdina nachadza v uzavretom neznamom komplexe a je navigovany spojencom cez vysielacku.Podobne,ak nie totozne je aj rozuzlenie pribehu.Dalej sa tu najdu odkazy na SS2 v podobe audiozaznamov najdenych po roznych ludoch,vo forme magnetovonov.Upgrade zbrani,upgrade postavy je taktiez rieseny podobne.Skumanie protivnikov,tu sa to deje pomocou fotoaparatu,tam to bolo pomocou vyskumneho implantatu a nejakej casti tela zosnulej priserky.Dokonca som tu aj v SS2 videl duchov,ako zobrazenie minulych udalosti.Toto vsetko je len dokaz ze tak genialne dielo ako SS2 nechcelo odist len tak do zabudnutia,kedze nebolo velmi komercne a da sa jeho z pointy cerpat aj dnes.
Tym ale hru Bioshock nechcem zhadzovat,len jej nedavam tolko bodov za originalitu.Podlobne ako SS aj Bioshock sa dostava nad uroven hry a dalo by sa jej prisudit hodnost maleho umeleckeho diela.Zaujme hlavne svojou komplexnostou a premyslenostou az do najmensich detailov.
Bioshock
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bioshock
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Po 02. Mar, 2009, 19:06, upravené celkom 1 krát.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Bioshock
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 16&t=22567" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pekne ale za to ja nemozem ze im nefunguje vyhladavac tu..skus zadat do Hladaj "bioshock" a uvidis
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
ja viem, zrejme nefunguje vyhľadávanie v témach zo starého fóra .. ale ja som si na túto tému pamätal