DDR2 Enanced Mode - En
Voltage 2.288/+0.400 V (ked som nastavil menej tak sa mi ani PC nezapol)
Tu sa tie ramky dost blbo taktuju neni tu ten prepinac Linked a Unlinked mode. A neni uz nejaky novsi BIOS na tuto dosku?

može byť... dosahované výsledky často závisia aj od kusu tej ktorej dosky, použitého biosu, šikovnosti testera, ostatných komponentov, atď... ide len o to, že 400+ fsb dá ktorákoľvek doska a ver mi, že som ich mal neúrekomzeroi napísal:palee
ved samozrejmeze je to zasluhou cpu, ale podavas to ako keby na vsetkych doskach boli dosahoavane rovnake vysledky. videl som testy, kde s tym istym cpu bola dosiahnuta dost rozdialna fsb a to islo o tie najlepsie dosky. rozdiel bol cez 20fsb a islo o p35 chipset
mal som dost dosiek na to, aby som to vedel porovnať... btw, tie dosky v testoch sa ani velmi nedajú nazvať doskami... dosky v súčasnosti začínajú názvami ako Asus, DFi, Gigabyte, no a ak vystrelí motyka, tak aj Biostar a Foxconn vyjdú s high-end doskou... a k DD sa radšej ani nevyjadrujem...zeroi napísal:palee
tu mas recenziu troch dosiek a jedneho cpu, je tam dokonca az 30Mhz fsb rozdiel
http://www.frazpc.pl/artykuly/553/ABIT, ... odkrecanie" onclick="window.open(this.href);return false;
a tiez aj DD testoval dosky vzdy s rovnakym cpu(myslim ze e6300)