Tak skusil som tie ramky ale neislo to viac ako 886MHz (nechapem preco tak malo) A aj tak mi po 10min vo Win vybehol BSOD
DDR2 Enanced Mode - En
Voltage 2.288/+0.400 V (ked som nastavil menej tak sa mi ani PC nezapol)
Tu sa tie ramky dost blbo taktuju neni tu ten prepinac Linked a Unlinked mode. A neni uz nejaky novsi BIOS na tuto dosku?
Biostar T-Power I45
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Re: Biostar T-Power I45
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Linked/Unlinked na Intel chipsetoch nikdy ani nebol. To je vysadou NV cipsetov, mozno to ma aj AMD, neviem.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Nov, 2008, 11:32
palee
ved samozrejmeze je to zasluhou cpu, ale podavas to ako keby na vsetkych doskach boli dosahoavane rovnake vysledky. videl som testy, kde s tym istym cpu bola dosiahnuta dost rozdialna fsb a to islo o tie najlepsie dosky. rozdiel bol cez 20fsb a islo o p35 chipset
ved samozrejmeze je to zasluhou cpu, ale podavas to ako keby na vsetkych doskach boli dosahoavane rovnake vysledky. videl som testy, kde s tym istym cpu bola dosiahnuta dost rozdialna fsb a to islo o tie najlepsie dosky. rozdiel bol cez 20fsb a islo o p35 chipset
Naposledy upravil/-a zeroi v So 07. Mar, 2009, 22:52, upravené celkom 2 krát.
No ale myslené to bolo na ten tvoj s ktorým si dal 485FSB, také FSB by dala aj moja stará Asus P5B Deluxe...
Alebo spýtam sa inak - na koľkých doskách si skúšal tento tvoj procesor keď vieš, že práve na Biostarke dá najviac? Recenziami sa neoháňaj, tam tvoj procesor nemali...
Alebo spýtam sa inak - na koľkých doskách si skúšal tento tvoj procesor keď vieš, že práve na Biostarke dá najviac? Recenziami sa neoháňaj, tam tvoj procesor nemali...
-
- Nový používateľ
palee
tu mas recenziu troch dosiek a jedneho cpu, je tam dokonca az 30Mhz fsb rozdiel
http://www.frazpc.pl/artykuly/553/ABIT, ... odkrecanie" onclick="window.open(this.href);return false;
a tiez aj DD testoval dosky vzdy s rovnakym cpu(myslim ze e6300)
http://www.frazpc.pl/artykuly/553/ABIT, ... odkrecanie" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil/-a zeroi v So 07. Mar, 2009, 22:57, upravené celkom 3 krát.
-
- Nový používateľ
Gudas, chces ho pozicat? alebo rovno kupit? dam ho lacno
može byť... dosahované výsledky často závisia aj od kusu tej ktorej dosky, použitého biosu, šikovnosti testera, ostatných komponentov, atď... ide len o to, že 400+ fsb dá ktorákoľvek doska a ver mi, že som ich mal neúrekom ... rozdiely určite budú, ja ani netvrdím, že nie sú rozdiely medzi doskami... už ani nestíham, čo to tu presne riešite, lebo 485fsb je zásluha toho cpu, doska inak dáva kludne aj 650fsb, s iným procákom samozrejme a poriadnymi ramkami...zeroi napísal:palee
mal som dost dosiek na to, aby som to vedel porovnať... btw, tie dosky v testoch sa ani velmi nedajú nazvať doskami... dosky v súčasnosti začínajú názvami ako Asus, DFi, Gigabyte, no a ak vystrelí motyka, tak aj Biostar a Foxconn vyjdú s high-end doskou... a k DD sa radšej ani nevyjadrujem...zeroi napísal:palee
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
-
- Nový používateľ
iste, radsej by som bol keby to bola dfi ci gigabyte, ale v tej dobe to proste boli rekordmani a tebou spominane znacky na ne nemali(dfi mozno aj hej, ta vsak bola hodne draha). robit take dosky pravidelne, tak prave tie znacky budu na prvych miestach v oblubenosti.
no, nech je to ako chce, tu nieje rec o znacke, ide o rekordy fsb, co asus ani gigabyte nedrzia. Biostar T-Power I45 je prave teraz favorit ..todek moja doska
a co sa tyka DD-ho, tak ja ani nahodou nie som ati fanusik, to by si museli vylepsit o poriadny kus ovladace... tucne a neschopne, fuj tajbl
no, nech je to ako chce, tu nieje rec o znacke, ide o rekordy fsb, co asus ani gigabyte nedrzia. Biostar T-Power I45 je prave teraz favorit ..todek moja doska
a co sa tyka DD-ho, tak ja ani nahodou nie som ati fanusik, to by si museli vylepsit o poriadny kus ovladace... tucne a neschopne, fuj tajbl
tá doska je ok, dáva opravdu vysoké fsb... ale rekord nedrží ani náhodou a tiež nie je schopná udržať vysoké fsb pri max. frekvencii cpu (len pri malom násobiči) ... výsledky sú +- rovnaké ako na iných doskách s rovnakým čipsetom... aspoň ja mám s ňou také skúsenosti....
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Tie ramky zrazu idu 900MHz normalne ale ked chcem viac tak ani za nic, ale ved na starej doske mi dali 1200 tak kde je chyba? Bud sproste ramky alebo sprosta doska alebo to neviem nastavit a sprosty som ja. Viac nez 450MHz FSB to nechce dat.
Spoiler: ukázať