Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
ja mam vekost swap a ram rovnaku..asi to bude vtom..dik
upravil som na 6GB a problem sa nevyskytol ..vdaka snake
upravil som na 6GB a problem sa nevyskytol ..vdaka snake
nevie mi niekto poradit kde vypnem akýsi "sépiovitý fotoefekt" pri prezeraní fotiek?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Myslim ze v sprqve farieb musis dat iny farebny profil ako mas
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Mas monitor Samsung a Windows Vista ?Komedia napísal:nevie mi niekto poradit kde vypnem akýsi "sépiovitý fotoefekt" pri prezeraní fotiek?
http://www.mydigitallife.info/2007/07/1 ... d-problem/" onclick="window.open(this.href);return false;
V kratkosti : Stlac tlacitko start, napis color management, stlac enter. Spusti sa ti "Color Management". Zaskrtni "Use my settings for this device" a odstran profily Samsung alebo nastav ako default profil sRGB, ktory by tam mal byt tiez.
takto upresním to...mam LCD siemens..ale na tom pravdepodobne nezáleží...proste obraz mam dobrý len ked si v tej windows fotogalérii otvorím nejakú fotku tak mi ju zobrazuje s takým efektom nfm co s tym :/
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
myslim ze sme ti uz poradili,ale videotutorial necakaj
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Stale mozes skusit pouzit postup v mojej linke.Komedia napísal:takto upresním to...mam LCD siemens..ale na tom pravdepodobne nezáleží...proste obraz mam dobrý len ked si v tej windows fotogalérii otvorím nejakú fotku tak mi ju zobrazuje s takým efektom nfm co s tym :/
Mam podobný problém ako som mal prednedávnom s ľubovolným zobrazovaním priečinkov, teraz mi ich zoskupuje ako sa mi zachce, napríklad dám pričinok A zoskupiť podľa typu a automaticky sa mi tak zoradí aj priečinok B, tak pre zmenu B dám teda zoradiť podľa názvu a už sa mi tak zoradí aj priečinok A, prečo ma to tak štve? Preto lebo v PC mám dokopy asi 15 priečinkov (tých hlavných) a z toho mám desať na sebe závislých a myslím, že keď mám priečinok kde mám inštalačné súbory, dokumenty, obrazky, hudbu proste z každého niečo, tak kým to nájdem (v tom blbom zoskupení podľa typu) ide ma poraziť, nesutále prestavovanie ma tiež nebaví... Nefunguje ani obnovenie nastavení, ani nič z ponuky Windowsáckych priečinkov. Nijak sa toho nemôžem zbaviť, v PC žiadne svinstvo nemám, pozeral som na oficiálne fórum MS a našiel som tam od nich jednu krásnu vetu ktorá znela: "Ani my nevieme čím to je spôsobené, ale pravdepodobne nekompatibilnými aplikáciami." To je super, teraz ich ešte tak nájsť, všetko mi inak funguje perfektne, len to zobrazovanie je na Poznať iný OS s takýmito možnosťami, už ho mám a Vista letí z okna.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
Zdravim! Chcem sa spytat ci sa da pouzivat Win Vista x64 od znameho ktory si kupil novy PC a dostal k nemu instalacku Visty alebo to ma Vista nejak ochranene? Ak sa da tak ake su vyhody/nevyhody.
Neviem ci sa to tu uz niekto pytal alebo nie ale tych 38 stran sa mi ozaj prehladavat nechce...sorry.
Neviem ci sa to tu uz niekto pytal alebo nie ale tych 38 stran sa mi ozaj prehladavat nechce...sorry.
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Keď to známy dostal k počítaču, tak to zrejme je licenčne viazané na to pc. Takže nič. Ostatné možnosti sú warez a tie sem nepatria...
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
ahojte
neviem kde som to mal hodit bo neviem kto robi ten problem tak sem.
jeden problemik ide so mnou uz asi mesiac.
mam system windows vista ultimate sp1 a zakladnu dosku gigabyte ex58-ud4
ide o to, ze aj po korektnom vypnuti pocitaca mi zostane svietit ledka na mojej optickej myske
je napajana cez ps/2
taktiez mi zostava svietit ledka na citacke pamatovych kariet ktora je napajana cez usb na doske
neviete v com moze byt problem ze sa to nevypne a stale to svieti?
ci dakde v biose treba dajaku polozku vypnut?
dakujem borci
neviem kde som to mal hodit bo neviem kto robi ten problem tak sem.
jeden problemik ide so mnou uz asi mesiac.
mam system windows vista ultimate sp1 a zakladnu dosku gigabyte ex58-ud4
ide o to, ze aj po korektnom vypnuti pocitaca mi zostane svietit ledka na mojej optickej myske
je napajana cez ps/2
taktiez mi zostava svietit ledka na citacke pamatovych kariet ktora je napajana cez usb na doske
neviete v com moze byt problem ze sa to nevypne a stale to svieti?
ci dakde v biose treba dajaku polozku vypnut?
dakujem borci
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
vypina sa to v biose v casti power management.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
a nepovies mi este ktoru polozku by mal vypnut?shiro napísal:vypina sa to v biose v casti power management.
bo nie najmenej veci tam mam
BTW:
neviem ci som presne, ale netreba dat polozku Soft-Off by PWR BTTN na Disabled?
bo tam mam teraz ze "Instant-Off"
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
to instant off nahaj tak, to je ok.
ohladne tej mysli tam hladaj daco s Ps2 apod. vsade sa to vola inac, a ani to PS2 v nazve to mat nemusi...ked tak sem hod screen.
no tiez ber do uvahy, ze niektore dosky to vypnut nevedia.
ohladne tej mysli tam hladaj daco s Ps2 apod. vsade sa to vola inac, a ani to PS2 v nazve to mat nemusi...ked tak sem hod screen.
no tiez ber do uvahy, ze niektore dosky to vypnut nevedia.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB