Tak ten film brutal pecka masaker som videl asy 50x kym mi niekto neodkuril kazetu a Vampire Hunter D vrelo odporucam kazdemu kto ma rad japonske kreslene rozpravky dokonca som sy aj musel spravit nan vlastne pozadie ale uz som ho nevidel tak 4r daka dobra dusa odkurila CDSt4nly napísal:Tak tomu ver kamo, to je film ako ma byt :oDiwaSwina napísal:ale tu su filmy o ktorych sa moc nehovori...
mna napada "Fear&Loathing in Las Vegas" - haluz
No pozrel som sy ten film a ... muka (to posledna scenka z Terminatora 3 ked lietali tie atomovky ma viac dojala) a to som dosti empaticky clovek mozno ze je to vec nazoru ale nejako to bolo nedomislene ale namet bol dobry keby z toho mesta prezili 20 ci 30 i to by bol zazrak vsetci sa stravovali kontaminovanymi potravinamy to temno nechapem sak nespadol ziaden meteor len buchlo zopar atomoviek ved dodnes ich len amici praskli min. zo 500 nejako dlha zima tam bola i ked v GB je vzdi kosa prenas teplomilnychmixal1 napísal:ten film je strasne nadcasovy, a vzdy bude aktualny, pokial sa "to" nestane. Potom to zazijeme na vlastnej kozi
Este odporucam pozriet dokument Bitva o Chernobyl (The Beattle of Chernobyl)