faugusztin napísal:Tak este raz, ty tiez nechces pochopit ze Vista x64 + NOD 4 nie je smrtelna kombinacia ? Postaci ti ako dokaz screenshot zo systemu, z ktoreho ti prave pisem ?
Pises, ze to pada na strojoch HP. Za prve ak instalujes z medii ktore dostanes (alebo nedostanes, v zavislosti od modelu) k notebooku/PC, tak sa ti tam nainstalujes kopec svinstva, kopec HP software. Je to tiez take tazke pochopit, ze je to problem HP+NOD 4 a nie je to problem Vista + NOD 4 ?
A tu linku som nedal zo srandy, precital si si co sa tam pise ? Skusil si vypnut ten HP Credential Manager, co je dalsie svinstvo ktore sa ti nainstaluje ?
Tak este raz,
Neviem odkial beries tu istotu, ze to instalujem z medii od HP (sorry, teraz na seba utocime, ale nechajme svoje osobne pocity stranou), mam svoje zasady a jedna z nich je, "nie dakujem, drivery si radsej stiahnem aktualne od vyrobcu, tentokrat od HP". Pokial sa bavime o platfome, chcel by som vediet, odkial beries info, ked som sa doteraz nebavil, ci som to skusal na x64, pretoze, u zakaznikov mali x64 asi 1% zo vsetkych. Cize vdaka za rady. Mam na jednom PC W7 a tam si to fici v pohode, na macOS som to este neskusal, cize pytam sa, ake mate k*********a skusenosti s NOD 4 na vista 32? Kamo s logom "faugusztin", Teba sa teda na tuto problematiku nepytam, kedze mas x64...
A este PS: akykolvek manazer som nemusel vypinat (pretoze som ziadny neinstaloval), chapem Ta, viem aky mators tu pise, poznam Ta, nezvyknes pisat hovadiny, ale mozno by si mal viac citat ako pisat, resp. skor citat, vzdy som s Tebou suhlasil a ked som cital Tvoje topici, vedel som ze nemusim pisat dalej, ale je to fakt, ze ked som to tam "vopchal", na 99% bol problem
PS2Neviem odkial beries tu istotu, ze je to probelm od NOD, som sa akurat davno zmienil o tom, ze som poslal report do esetu a opdoved od nich dpopsial neprilsla. Niesom zastancom nikoho, som len prasivy komercny uzivatel, co chce mat za svoje prachy to, co si kupil. Cakam na odpoved...
Nechcem nikoho zhadzovat, alebo znevazovat, ale relita je taka, ze nod 3 je v poho, narozdiel od 4rky
M
//omyl - editaciia namiesto noveho prispevku . faugusztin