mam taky problem,.. kupil som si router Topcom Skyracer WBR 7101GMR, doteraz som mal nejaky shit Zyxel od Slovanetu na ktorom mi net normalne fici doteraz,.. ked presuniem kable podla navodu do noveho routra tak mi nezobrazi dsl signal, proste ako keby ziadny nebol, pritom pred chvilou som este fical na starom routri kde vsetko islo.neviete kde je problem?novy router aj podla hesiel a vsetkeho nastavim a stale ten net nejde, nechapem preco.skusal som aj to ze by som skombinoval tie routre ze by som cez ten stary router pustil dsl signal do toho druheho,..v tomto pripade mi zobrazilo dsl signal v obidvoch routroch, cize v pohode,.. ale v konecnom dosledku internet nesiel,.. zistil som este ze oba routre maju rovnaku zakladnu IP, co je 192.168.1.1, na internete som nasiel nieco v tom zmysle ze ked modem a router maju identicku zakladnu IP tak ze to robi problemy, nemohlo by to byt tym? ked tak ako by som tie IP zmenil?Nema nahodou niekto tento router? som zufaly privitam akekolvek rady,.. dakujem pekne