Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html" onclick="window.open(this.href);return false;, konkretny tvoj format nemam odskusany ale nemal by byt problem .
MKV nie je format, je to kontajner. Staci si stiahnut ffdshow a media player classic, na VLC a podobne blbosti kasli
.
Snake napísal:MKV nie je format, je to kontajner. Staci si stiahnut ffdshow a media player classic, na VLC a podobne blbosti kasli
tak tak, MPC HC (media plyer classic - eventuálne home cinema) a VLC môže ísť..., osobne som ho používal a som sa ho zriekol. a NO problemo s *.mkv
Spoiler: ukázať
Ahoj, po nahodeni systemu nanovo mi velmi pomali startuje. Konkretne sa zasekne cca na 7 - 10 sekund pred tym nez zacne vobec nacitavat win a priblizne na ten isty cas medzi nacitavanim a zobrazenim loga win, potom uz ide vsetko normalne.
Skusal som hladat po nete co s tym, nasiel som akurat moznost zapnut vsetky 4 jadra pri boote, ale absolutne to nepomohlo.
Aky by ste niekto vedeli pomoct dajte vediet, dakujem.
Jedna sa o zostavu v podpise a vistu 64bit SK
Ak to tu je uz niekde riesene tak hodte cislo stranky, 45 stran sa mi fakt ze citat nexe.
Skusal som hladat po nete co s tym, nasiel som akurat moznost zapnut vsetky 4 jadra pri boote, ale absolutne to nepomohlo.
Aky by ste niekto vedeli pomoct dajte vediet, dakujem.
Jedna sa o zostavu v podpise a vistu 64bit SK
Ak to tu je uz niekde riesene tak hodte cislo stranky, 45 stran sa mi fakt ze citat nexe.
Toto robi aj mne, dokonca sa to zasekne aj na dlhšie ako 10 sekúnd. Nechápem. Už to robilo keď som nahodil novú inštalačku.
: Z O S T A V A :
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
povyhadzuj zbytocne programy po starte,vycisti a defragmentuj registre..nahod najnovsie ovladace HW..skus zistit ci ti to nerobi nejaky defragmentacny soft( defragmentacia systemovych,bootovacich suborov pred kazdym startom) zapni si AHCI
Robilo to ale aj hneď po inštalácii windowsu keď tm nebol žiaden program, celý disk bol formátovaný.. Takže nechápem čím to môže byť.
: Z O S T A V A :
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Mne obcas zasekne ale az po nabehnuti plochy...disk prestane pracovat aj na pol minutu..pricinu neviem
ako zistim ci mi fici niekde fragmentacny soft? V procesoch nic podozrive nevidim, ovladace mam najnovsie, v startupe dokopy nic a hlavne sa mi to zasekava este pred startom win...louth napísal:povyhadzuj zbytocne programy po starte,vycisti a defragmentuj registre..nahod najnovsie ovladace HW..skus zistit ci ti to nerobi nejaky defragmentacny soft( defragmentacia systemovych,bootovacich suborov pred kazdym startom) zapni si AHCI
existuje niaky zodpovedny soft na cistenie/defrag registrov?
ahoj a ako sa dostanem k tomu činu "aktívneho filtrovania http"louth napísal:Skus este zaradit ten torrent program do "Aktivneho filtrovania http"
trošku mi to popíš, resp. čo potrebuješ k tomu vedieť, aby si ma mohol navigovať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
-fragmentacny soft to asi nebude,lebo tie by to sami ako default nemali nastavitWratha napísal:ako zistim ci mi fici niekde fragmentacny soft? V procesoch nic podozrive nevidim, ovladace mam najnovsie, v startupe dokopy nic a hlavne sa mi to zasekava este pred startom win...
existuje niaky zodpovedny soft na cistenie/defrag registrov?
-soft na defrag a cistenie registorov mas vela,ja pouzivam "Tuneup utilities 2009"
-skus si este zmenit diskovy rezim na AHCI..
Timmy2k napísal:ahoj a ako sa dostanem k tomu činu "aktívneho filtrovania http"louth napísal:Skus este zaradit ten torrent program do "Aktivneho filtrovania http"
trošku mi to popíš, resp. čo potrebuješ k tomu vedieť, aby si ma mohol navigovať
v tom zozname si najdi ten torrent program a zaskrtni...ale nod4 urcite facha dobre na viste...vlastne ani s verziou 3 som nemal problem(ale torrenty nepouzivam)
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v St 13. Máj, 2009, 18:32, upravené celkom 1 krát.
defragmentacny nastroj je predvolene zapnuty vo Viste...
.
poradis ako ho vypnut?
Dik za pomoc, no mam dalsi problem, zrazu mi nefunguju niektore polozky zo START menu, konkretne Ovladacie panely a Predvolene programy, ked na ne kliknem na zlomok sekundy sa objavi prezdne okno ktore ale v okamziku zmizne a koniec. Moze to mat nieco s oc?
Virus by to nemal byt, mam aktualny antivir, cerstvo preinstalovanu vistu, vsetok software origos. Co to moze byt?
Virus by to nemal byt, mam aktualny antivir, cerstvo preinstalovanu vistu, vsetok software origos. Co to moze byt?