Nastavenie display-a Compaq nc8000
Nastavenie display-a Compaq nc8000
Keďže som nenašiel podobnú tému, chcel by som poprosiť o radu. Dostal sa mi do rúk horeuvedený notebook a cez ľavú časť display-a je biely pruh, ktorý prekrýva všetko čo je zobrazované pod ním (z ikony Štart vyčnieva len okraj). Vyskúšal som už asi všetky software-ové nastavenia (teda so to aspoň myslím) a nedokázal som ten pruh odstrániť. Podľa vyjadrení majiteľky po pripojení na druhý display tento pruh nie je zobrazovaný. Obávam sa že ide o poškodenie display-a. Jediné čo som ešte nerobil, je manuálne nastavenie. Žiaľ neprišiel som na to, ako je možné nastaviť display - nedá sa to urobiť ako na normálnom LCD paneli lebo tu absentujú adjustačné tlačidlá. Keďže nemám ani manuál ku tomuto zariadeniu, neviem ako na to. Helpne mi ktosi?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Nastavenie display-a Compaq nc8000
to nespravis, podla toho co pises mas vadny display.ak je to v zaruke reklamuj, ak nie, nak si baba pripravi cca 5000sk a viac na novy.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
lcd panely zacinaju na 10t bez dph a prace.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Pripadne skusit pozriet na E-Bay a vymenit doma .
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Po prepojení na normálne LCD a bezchybnom zobrazovaní som tiež dospel k názoru že odišla zobrazovacia jednotka. Vďaka za rady. Asi ju nepoteším....