Antec Performance One P-182 Gun Metal Black
Re: Antec Performance One P-182 Gun Metal Black
Všade intake, outtake, chladič CPU...akurát v dolnej komore sa mi točí magma na ULNA adaptéri...
CPU:AMD Phenom II 955+Thermalright HR-01 Plus+Noctua NF-P12 MB: Gigabyte MA790X-UD3P RAM: 4GB Patriot 800MHz DDR2 GPU: Gainward GTX260 896MB 55nm HDD: Samsung Spinpoint F3 500GB PSU: Corsair HX650 CASE: Antec P182
Tak boli by este lepsie ak by si P12 dal iba na heatsink a Nove FLX na intake outake
Spoiler: ukázať
Noo pekné, ja tam budem mať akurát neskrytý IDE kábel od mechaniky - kým funguje, nemám dôvod meniť a 1 SATA kábel idúci k PCI záslepke - k eSATE, ale inak sa chystám spraviť to nejak podobne.
Ešte by si mohol potom hodiť fotku, ako tam máš disky.
Inak dneska P182 prišla (155€ aj s dopravou), tak sa pokúsim čo najskôr prehádzať všetko.
Ešte by si mohol potom hodiť fotku, ako tam máš disky.
Inak dneska P182 prišla (155€ aj s dopravou), tak sa pokúsim čo najskôr prehádzať všetko.
tie nové FLX majú nič moc statický tlak čo s nevystrihnutými mriežkami na P182ke asi moc dobrý účinok nemalo inak som s nimi nadmieru spokojný, počuť akurát tak aerodynamický hluk, aj to iba také jemné "šustenie"Broolly napísal:Tak boli by este lepsie ak by si P12 dal iba na heatsink a Nove FLX na intake outake
CPU:AMD Phenom II 955+Thermalright HR-01 Plus+Noctua NF-P12 MB: Gigabyte MA790X-UD3P RAM: 4GB Patriot 800MHz DDR2 GPU: Gainward GTX260 896MB 55nm HDD: Samsung Spinpoint F3 500GB PSU: Corsair HX650 CASE: Antec P182
A necham to tak, to ti teraz postnem len tak pre zaujimavost, ) mozno to pochopis
Brooly, mám otázku ohľadom tej francúzskej recenzie, ktorú si sem postol.
Samozrejme teploty hovoria sami za seba, ale chcel by som sa opýtať, či dobre chápem tie grafy frekvencie zvuku:
takže červená farba znázorňuje vyššie frekvencie a smerom do modrej sa jedná o hlboké zvuky, alebo ako?
Samozrejme teploty hovoria sami za seba, ale chcel by som sa opýtať, či dobre chápem tie grafy frekvencie zvuku:
takže červená farba znázorňuje vyššie frekvencie a smerom do modrej sa jedná o hlboké zvuky, alebo ako?
Spektra rastu vo svetlo modrej, žiarivo červenej, cez tmavo modru a ružovu . Cize predpokladas spravne ))