troska sa vraciam v case k skvelej hre stronghold crusader .
Potreboval by som radu s rychlostou hry :
V singl sa da hra nastavit na najvyssie a ide vsetko ok
ale v multiplayeri aj ked mam v nastaveniach najvyssiu rychlost hry tak mi ide pomali v podstate je to tak prednastavene a chcel by som vedet ci sa to neda nejako oblbnut a zvysit rychlost ???
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
fiha kde hravas? rad by som skusil zahrat s niekym zivym nakolko AI moc umu nepobrala (staci nehat dieru v hradbe a komp nou pojde aj keby mal celu mapu obist)
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
Memnon napísal:fiha kde hravas? rad by som skusil zahrat s niekym zivym nakolko AI moc umu nepobrala (staci nehat dieru v hradbe a komp nou pojde aj keby mal celu mapu obist)
pravda svata...ja som si z hradieb spravil mensi labyrint ktory viedol k mojmu hradu a na hradby som poslal vsetkych lucisnikov...mohol poslat aj 40 rytierov kym by presli cez ten labyrint vsetci by pokapali
zahrajte si Stronghold Crusader Extreme to je este len sranda vy zacinate prakticky od nuly...nepriatel ma aj 4 hrady a behom minuty na vas posle aspon 100 lucisnikov
mna ten estrem nechytil ale to bolo asi sposobene tym ze som ho zacal hrat hned po dohrani Warchestu ktory ma silno nevyrovane lvl
v povodnej serii ze kazdy dalsi lvl je viac a viac tazky ale Warchest to bolo jak na horskej drahe raz 4hodinova bitva a nasladne 1hodinovy uragan
z toho estremu som dal prve tri mapy a zvysok som si odlozil na neurcito(asi prazdniny )
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
HellAngel napísal:tato hra je najlepsia iba po sieti, moja najoblubenejsia jednotka su podpalaci. Je to strasna zakernost ked sa to nejako dostane do hradu
ja som to napriklad este po sieti nehral a urcite to je brutal...ked ides proti kompu vsetko je nascriptovane a staci na nejake miesto kde si nepriatel hromadi jednotky poslat 100 lucisnikov a nikdy tam nikoho nenahromadi
este by som podotkol bug ze ak na vezu davas skupinky strelcov z kuze ci lucisnikov(podla vkusu) a posielas ich tam postupne skor nez dorazi prva skupina mozes mat na vezi prakticky neobmedzeny pocet jednotiek (jedna gulata veza = cca 130 strelvoc z kuse)
tento bug spolocne s vrhacmi ohna a dierou v hradbach je neporazitelny (len pozor na assassinov)
dalsi velmi podly trik je s vlkmi. Ked si hrad obostaviate hoci aj drevenymi hradbami, uzavrete hrad, postavite psie budky, vypusitte vlky a super ak nema ohradeny hrad tak to dokaze spravit smrtelnu paseku
Memnon napísal:este by som podotkol bug ze ak na vezu davas skupinky strelcov z kuze ci lucisnikov(podla vkusu) a posielas ich tam postupne skor nez dorazi prva skupina mozes mat na vezi prakticky neobmedzeny pocet jednotiek (jedna gulata veza = cca 130 strelvoc z kuse)
tento bug spolocne s vrhacmi ohna a dierou v hradbach je neporazitelny (len pozor na assassinov)
da sa to aj bez toho aby si ich poslal skor jak tam dorazi prva skupina...staci ked postavis k vezi mur ale z troch policok a na mur mozes posielat jednotiek kolko len xces a ked posles 5 lucisnikov na ten najblizsi mur k vezi tak aspon traja pojdu na vezu a dvaja ostanu na mure
no tak drtim kampan v crusader extreme a presiel som to po 9. misiu ta je celkom brutal..teda aspon to zatial tak vypada...nedaju sa tam zneuzit scripty ani nic...8. bola celkom lahka, ked to niekto hra a nevie to prejst poradim mu...ale je to jednoduchy trik...mierne zdlhavy ale 100% ucinny
fuuha posledna misia je neprejditelna jednoducho neni sance sa nijak ubranit...aj ked...este som neskusal vrhacov ohna inak vsetky ostatne misie prejdene