takže včera nastal jeden menší problém s mojou mašinkou - asi je meteosenzitívna (viď popis)...
1, ráno vstanem, najem sa atď a sadnem za komp že si pozriem email a net a na moje prekvapenie mi pri loge Win 7 zamrzlo PC.
Tak klasika dam reštart, lenže hneď po naskočení monitoru po reštarte tam kde sa kontroluje ramka, hdd a zobrazujú skratky ako F12 a Del na vstup do biosu
mi opeť zamrzol....Dokonca sa nedalo ani do Biosu po restartoch vbehnúť proste nič doska ako keby tam ani nebola. Tak som poodpájal všetky ramky, grafu, HDD prefukal, prečistil nahodil nazad a spustil... Sranda na tom bola ta že opäť to isté.. Tak som poprehadzoval Ramky - výsledok naskočenie systemu lenže mi doska ukazovala 1 GB ram. Tak opäť vypnutie poprehadzovanie ramiek. Nasledne vznikol problém ... Zdroj ,vga, CPU cooler sa mi po zapnutí rozbehol, následne zastal, zase rozbehol a zastal.. Ako keby tom bol problém pri tlačidle na bedni ale to vylučujem... Nakoniec po odparaniach a prefukavania sa to spustilo a išlo ok ...zazrak... ešte jedna taka vecička celá bedňa je napojená na prepäťovej achrane, môže to mať na to daky effekt?....
2, next problem je v externom HDD, mám ho stále napojený tj. vždy ked sa pustí PC zapne sa aj on, lenže exterak sa v PC chová divne ukazuje 16 GB free.
tak som ho rozklikol lenže sa mi ukazal len prvotný strom priečinkov, po rozkliknutí priečinka bola zložka prázdna...tak som ho vypol a zapol.. Nabohol a Win 7 mi vypísal že nastal s nim problem že odporučuje kontrolu disku a korekciu klastrov tak som dal Ok.. Korekcia prebehla a teraz je ten disk uplne mimo..
Nepíše mi ani veľkosť disku aj keď ho rozkliknem tak je uplne prázdny tak kde je potom 470 GB dát? fotiek a všetko ostatné?
ešte som zabudol, pred mesiacom som kupil new zdroj:
Kód: Vybrať všetko
http://www.tichepc.sk/produkt/AC-Fusion-550R-3659.html