Tak to som si asi ja myslel ze GTAIV je DX10 hra. No ked neni aspon tak vyzera. No niektore hry mi idu lepsie na 7 a niektore na XP.
Povacsinou novsie idu lepsie na xp a starsie na 7. A ako je to s tymi najnovsimi NFS tie su DX10 ako ich prepnem na 9 nech idu lepsie?
Alebo taky WIC.
Tak to je co za blbost potom. Co vsetko z tohto je DX10?
NFS PS, Bioshock, COD5, MOH Airborne, GRID, Call Of Juarez, WIC, CaC RA3, POP, Prototype to su hry o ktorych viem, ze nemaju v sebe ten prepinac vo Viste/7.
Len mi nevravte ze ziadna z nich...
Nie ziadna z nich ...Akurat ked si opatchujes WIC tak potom mozes mat DX10 Inak tato tema ma dost pobavila Niektori ludia asi maju vela volneho casu ...
Tak DX10 je sprostost najvacsia. Snad 11ka bude lepsia
Zaver: DX10 hry su len tie, ktore maju v sebe spustac DX9 aj DX10. Teda asi...
Teraz sa rozhodnut ci XP alebo 7 ah jaj.
LOCK!
DX10 nie je sprostost, len bohuzial velka cast trhu je este stale na archaickom systeme zvanom Windows XP, a preto si vyvojari hier nemozu dovolit prist na trh s hrou bez podpory DX9 - a potom naco vlastne vyvijat DX10 verziu ?
Ano, tvorba hier je prekvapivo o obchode, niekto vyvoj tej hry musi zaplatit. Ak mas moznost predat DX10 verziu hry 200 tisic zaujemcom, alebo radsej trosku technologicky zaostalejsiu DX9 verziu 2 milionom, tak mozes 3x tipovat ktoru variantu si firma vyrabajucu hru vyberie.