IE vs MOZILA vs OPERA
to je jedno kde chodis,co hladas .... s IE sa ti tolko svinstva dostane do kompu.... a aj ja som 3 dni na zaciatku ( )
pouzival IE.... ale potom som si stiahol poriadny antispyware a povedal som si : "Uz DOSt" a keby som ho nemusel mat tak vsetko odinstalujem ...aj win media player....
pouzival IE.... ale potom som si stiahol poriadny antispyware a povedal som si : "Uz DOSt" a keby som ho nemusel mat tak vsetko odinstalujem ...aj win media player....
s pozdravom, crux.
Pokial mas WIN XP, odinstalovat si ho mozes
No ja problem zo spywarom nemam, pretoze ako vravim, na stranky odkial ho mozem dostat nechodim. AK potrebujem na taku stranku ist, pouzil som FF, ale mi aj tak antivir a Watchspy zachitil trojan a nejaku haluz co sa mi chcela dostat do kompu....
takze to mam asi jedno nie? Pri takychto strankach nemam odvahu spoliehat sa len na zabezpecenie prehliadaca.
No ja problem zo spywarom nemam, pretoze ako vravim, na stranky odkial ho mozem dostat nechodim. AK potrebujem na taku stranku ist, pouzil som FF, ale mi aj tak antivir a Watchspy zachitil trojan a nejaku haluz co sa mi chcela dostat do kompu....
takze to mam asi jedno nie? Pri takychto strankach nemam odvahu spoliehat sa len na zabezpecenie prehliadaca.
To Raydowe - pozri sa, mam takt pocit ze nemas prehlad o prehliadacoch...
Sak hovorit ze IE je celkom bezpecny je strasne haluz...
A vo Firefoxe, ked ti zablokuje dake okno, ta ti to oznami hore takym pruzkom...
A este hovorit, ze si este nenasiel stranku, ktore by na IE nesla - tak toto je riadna haluz, sak IE6 cize najnovsi-samozrejme okrem 7 BETA- a najpouzivanejsi internetovy prehliadac korektne nepodporuje ani CSS 1 v casoch, ked sa uz dostava ciastocna podpora CSS 3 do inych prehliadacov...
A vo Firefoxe, ked ti zablokuje dake okno, ta ti to oznami hore takym pruzkom...
A este hovorit, ze si este nenasiel stranku, ktore by na IE nesla - tak toto je riadna haluz, sak IE6 cize najnovsi-samozrejme okrem 7 BETA- a najpouzivanejsi internetovy prehliadac korektne nepodporuje ani CSS 1 v casoch, ked sa uz dostava ciastocna podpora CSS 3 do inych prehliadacov...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
To Raydowe - pozri sa, mam takt pocit ze nemas prehlad o prehliadacoch...
A vseobecne podpora standardov je u IE chaba...
A vseobecne podpora standardov je u IE chaba...
jeden nadherny priklad je CSS a inset/outset bordersRaydowe napísal:Gogi daj mi stranku ktoru IE nezobrazi tak ako ma, ja som taku este nenasiel.
pozri si tuto stranku v IE, a potom v opere ako to ma vyzerat
tak isto si mozes vsimnut, na tom istom webe v sekcii clenov, ze ramcek druheho clena je nizsi ako obrazok, v opere je to OK
IE6 nepodporuje CSS vlastnost min-height, pseudo prvky :after, :before, :first-child ... a tak dalej
tiez mi webdesign(hlavne CSS ako je vidiet) prirastol k srdcu, bavi ma to, nie som ziadny profik, robim si stranku, v Opere sa javi vsetko paradne, potom skontrolujem v FF, zistim ze in-line block uz nieje podoporovany, OK pracne to prerobim, a potom kuknem do IE a nestacim sa cudovat :puke:
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Payne: Pozri, ja som napisal, ze IE poskytuje pre mna dostatocne zabezpecenie, dokazem pohopit, ze tebe nevyhovuje. Ano, firefox oznami to ze to zablokoval, ale namam tam moznost (aspon vo verziji ktoru som mal ja) to okno rovno povolit.
Druha vec, v praci pracujem z jednou databazou cez isty certifikat, ziadny prehliadac okrem IE si nedokaze zapamatat heslo pokial sa pripaja cez tento certifikat, jedine IE< tak by som ta chcel vidiet ako si tam das napr.Firefox a vytukavas meno a heslo 50-60 krat za den.
Ja tu rozhodne netvrdim ze IE je The Best, preto ze to rozhodne neni, to ziadny prehliadac. Len ukazujem na to, ze aj cez svoje muchy moze byt daleko uzitocnejsi ako nejaky hyper bezpecny zrut pamete.
2 Gogi, mas pravdu, je to tam divne, len nechapem preco prehliadac zobrazi 5 ramcekov v pohode a dva nafigu, si si isty ze je to prehliadacom a nie pouzitim neschvalenych prikazov ktore mozne podporuje FF, ale nie su medzinarodne schvalene. Kdesi som o tom cital ale fakt neviem kde a hlavne o ktore "skripty" sa jednalo
Druha vec, v praci pracujem z jednou databazou cez isty certifikat, ziadny prehliadac okrem IE si nedokaze zapamatat heslo pokial sa pripaja cez tento certifikat, jedine IE< tak by som ta chcel vidiet ako si tam das napr.Firefox a vytukavas meno a heslo 50-60 krat za den.
Ja tu rozhodne netvrdim ze IE je The Best, preto ze to rozhodne neni, to ziadny prehliadac. Len ukazujem na to, ze aj cez svoje muchy moze byt daleko uzitocnejsi ako nejaky hyper bezpecny zrut pamete.
2 Gogi, mas pravdu, je to tam divne, len nechapem preco prehliadac zobrazi 5 ramcekov v pohode a dva nafigu, si si isty ze je to prehliadacom a nie pouzitim neschvalenych prikazov ktore mozne podporuje FF, ale nie su medzinarodne schvalene. Kdesi som o tom cital ale fakt neviem kde a hlavne o ktore "skripty" sa jednalo
No najrychlejsi prehliadac je Mozila Firefox podla testu prehliadacov v casopise Computer...tasman napísal:Aj Firefox je v cestine je dobry, ale momentalne pouzivam Opera je asi najrychlejsi.
A ked tam este das rozsirenie FasterFox, ta je fakt rychly...
Ono ide o to ktory je najrychlejsi pri pomalom pripojeni, lebo pri dakom DSL sa rychlosti vyrovnavaju...
- ellinor
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
pre spravne fungovanie musis proste stiahnut urcity doplnok k tvojmu prehliadacu...t.j. zasuvne moduly
...tu su blizsie informacie a download-y
https://addons.mozilla.org/?application=firefox
...tu su blizsie informacie a download-y
https://addons.mozilla.org/?application=firefox