faugusztin napísal:Mily Jomi by si mal uvedomit, ze na tomto fore su pravidla fora dosledne dodrzovane.
Afera "aukcia" :Uz tymto krokom si sa dostal na tenky lad.7. Je striktne zakazane ponukat vec sucasne inde.
9. V pripade akychkolvek problemov spojenych s predajom (drazitel / vydrazitel) bude bez debat previnilcovi zmeneny rank a bude zapisany do zvlastneho threadu s nazvom "Nedoveryhodne osoby bazaru".
Dvojnasobna registracia :Musis si uvedomit, ze v pripade aukcie ide o zavazne ponuky zo strany kupujuceho. Clovek, ktory tam prihodi je povinny tu vec kupit, a teda si velmi dobre rozmysli (aspon dufam) ci tu ponuku vobec da. Tu ponuku dava prave kvoli tomu, ze sa mu nemoze stat to, co si prave urobil. Tie pravidla nie su pre srandu kralikom, a ked ich porusis tak musis niest aj zodpovednost. A kumulovane porusenie pravidiel sa obvykle tresta tvrdo, nielen tu na fore ale aj v realnom zivote. Bazar (a forum ohladne dvojitych registracii) ma uvedene tvrde pravidla prave pre ochranu kupujucich.Je zakazane: • sa viackrat registrovat. Povolena je len jedna registracia.
Okrem toho, kedze jomi predaval Quake88-ov pocitac, tak nie je predsa jednoduchsie riesit reklamacie priamo s Quake88-om ? Alebo mi nieco unika ?
Ako su poskodeni ti, kde dal jomi ponuku ? Fakt si myslis, ze potom by mu to vobec predali ? Nedoveryhodnej osobe ?
predava moj pc, lebo ja na to nemam cas... nehovorim ze neurobil niekolko blbosti, ale nie so zlym umyslom
dovod preco zrusil aukciu je ten ze dostal lepsiu ponuku cez ss cize je diskutabilne ci aukciu zrusil, alebo
najlepsia ponuka, ktora prisla cez ss ju vyhrala. dovod preco aukciu zrusil je aj ten ze som mu povedal ze ten
disk proste za tolko nepredam !!! nesom jezisko ani mikulas, ale samozrejme to nieje adekvatny dovod na zrusenie aukcie
a opat pisem jomi by sa nemal problem ospravedlnit, ale mohlo sa s jeho pripadom jednat inak, toto nieje o tom
urobis kix a letis, toto je forum a v zaujme adminov by malo byt dat to na spravnu mieru, ale jasne aj ban je naprava
vsetkych vaznov co mame rovno zastrelme vsak preco nie aj oni tvrdo porusili zakony.
ak je admin schopny dokaze jednat s kazdym individualne, aj ho potrestat, a nie rovno stratit jedneho usera fora