Takze mam jeden "mensi" problem s netom uz niekolko mesiacov, doteraz som to znasal ale uz som si povedal dost. Net mi isiel rychlo v pohode pokym moj brat nekupil router. Odkedy mame zapojeny router tak vsade cize na notebookch ktore su pripojene na net ide rychlo internet len na PC nie do ktoreho je router zapojeny. To znamena ze kratkodobo vypadava, stale musim refreshovat stranky, ide pomaly, atd. Ked je browser dlhodobo necinny a potom idem prekliknut na stranke tak sa dlho nacitava musim pockat znova pokym ako keby "naskoci". Niektore forka sa mi strasne dlho loaduju to znamena ze ked scrollujem dole myskou tak este neni nacitana cela stranka O_o. Nikdy mi to nerobilo. Pokial sme nemali router ale len modem. Rychlostou to nebude. Na notebook frci net rychlo. Kamos povedal ze by to mohlo byt nieco so zakladnou doskou ci kde to je napojene, ze proste nestiha, ked je vela veci do PC zapojenych ako su napalovacky, cdromky, nieco v tom zmysle. Alebo zle nastavenie routera? Nemoze byt problem v masine? PC je dost slaby, taky priemer, Procesor 2400vka Intel, grafika 256MB, ramka je len 512MB.. neni to ramkou? Preto chcem vediet ci to nevyriesi kupa noveho PC, lebo planujem novy a nechcem aby som mal na novom PC taky net. Ja neviem, som zufaly, prosim o pomoc, diky