Zdravim
Zakupil som si norton ghost chcel by som si zalohovat celu partaciu zo systemom a vytvorit bootovatelne cd z toho len neviem ako na to pls poradte ako postupovat .
dakujem za odpovede
Norton Ghost
Re: Norton Ghost
No tak nabootovat z cd hadam vies pockas az ti nabehne ghost, pak sa ti zjavi zakladne menu
no a kedze ty chces zalohovat systemovu particiu tak v menu volis local - Partition - To image co znamena ze particiu ulozis do imidzu
dalsie okno ktore ti vyskoci "bohuzial obrazok som nenasiel" bude z diskami teda ak ich mas viac prv vyberies fizicky HDD potom konkretnu particiu ktoru chces zalohovat , ak to uz budes mat vybrane tak naskoci dalsia tabulka kam to chces ulozit teda je jasne ze musis mat bud dalsi fyzicky HDD alebo ak mas jeden tam ze bude mat minimalne 2particie teda ulozis to na D-cko pripadne sa to da rovno vypalit
bootovatelne DVD stoho nevypalis teda aspon neviem o tom zeby to malu takuto vlastnost teda ak hovorime o tomto sposobe cez bootovacku neviem ako je natom verzia ktorou to robis cez win ale doporucoval by som to robit cez bootovacku nie cez win..
no a pri obnove vlastne zas len nabootujes ghost a v menu volis Local - partition - FROM IMAGE cize meni sa len posledna polozka kedy obnovys image z particie a navolis na aku particiu sa ma ten image nahodit .. "cize C-cko"
hadam som to popisal zrozumitelne ak nie tak sa pytaj..
no a kedze ty chces zalohovat systemovu particiu tak v menu volis local - Partition - To image co znamena ze particiu ulozis do imidzu
dalsie okno ktore ti vyskoci "bohuzial obrazok som nenasiel" bude z diskami teda ak ich mas viac prv vyberies fizicky HDD potom konkretnu particiu ktoru chces zalohovat , ak to uz budes mat vybrane tak naskoci dalsia tabulka kam to chces ulozit teda je jasne ze musis mat bud dalsi fyzicky HDD alebo ak mas jeden tam ze bude mat minimalne 2particie teda ulozis to na D-cko pripadne sa to da rovno vypalit
bootovatelne DVD stoho nevypalis teda aspon neviem o tom zeby to malu takuto vlastnost teda ak hovorime o tomto sposobe cez bootovacku neviem ako je natom verzia ktorou to robis cez win ale doporucoval by som to robit cez bootovacku nie cez win..
no a pri obnove vlastne zas len nabootujes ghost a v menu volis Local - partition - FROM IMAGE cize meni sa len posledna polozka kedy obnovys image z particie a navolis na aku particiu sa ma ten image nahodit .. "cize C-cko"
hadam som to popisal zrozumitelne ak nie tak sa pytaj..
Jasne uz to mam uz som to pochopil ja blb som si myslel ze cela zaloha vojde na dvd .No potom som este hladal nejake info az som narazil na Acrinis true image home a tam bol navod a to presne som aj spravil v ghoste .Ale vdaka aj tak za mini navod
neviete ako to je ked mam urobeny kompletny backup os+vsetkych programov (subor .v2i) v ghoste 15(cez Symantec Recovery Disk- boot cd) z ssd 128gb intel a chcem to naladovat na ine ssd 120gb nebude problem ze ?
pravdepodobne zalohovalo celu particiu, to bude asi problem?
dik
pravdepodobne zalohovalo celu particiu, to bude asi problem?
dik
Spoiler: ukázať