Projekt RAPID -> FINISH (fotky na 2.strane)
Re: Projekt RAPID -> FINISH
Pri pohľade na to ma napadlo len jedno slovo, no to je bohužiaľ nepublikovateľné ...ale risknem to: J*BA...
Ďakujem za reakcie.... Poteší
Prečo prestrieknuť cdromku? veď je prestriekaná, originál bola čiernalopo1 napísal: este mozno by sa zislo prestrieknut CD romku a ramik displeja
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Hmnoo nevime mne tam ta biela moc nejde ale jasne vec vkusuPELKO2 napísal:Prečo prestrieknuť cdromku? veď je prestriekaná, originál bola čierna
Aká biela? šak je streborná... celá case je modro-strieborná
vytknut ti mozem len tu farbu...modra metaliza by bola to prave orechove ale inac praca
Takže dlhšie som tu nebol, a všimol som si že nefungujú obrázky, tak som aspoň finálne apdejtol
Po viac ako roku aktívneho používania môžem konštatovať, že:
+ do počítača sa absolútne nepráši. Sám to celkom nechápem, čakal som že budem musieť každý mesiac vysávať, no nevysával som ho ani raz! :o každopádne tam asi je nejaké "prúdenie" pretože ak dám ruku k dierkam, tak cítim že vzduch prúdi zvnútra von. To ma samozrejme teší
+ vzhľad. Veľa ľudí svoja upravená skrinka časom omrzí a zbavia sa jej. Táto je podľa mna nadčasová, a proste pochybujem že sa mi prestane páčiť
+ originalita. Každému kto sa pristaví v mojej izbe hneď vpadne do oka
- trošku hlučnejšia prevádzka, to však vyriešil automatický fan controller
- horší prístup ku konektorom. To sa ozrkadlí však iba pri prenášaní skrinky (raz za rok keď sa sťahujem do inej izby ).
- asi pri daľšiom HW upgrade bude musieť trošku skrinku prerobiť aby sa mi tam HW vošiel, keďže nám HW nejak narástol, hlavne grafiky
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Projekt RAPID -> FINISH (fotky na 2.strane)
Tlieskam, vyborna praca, akurat toho svetla by mohlo byt menej, cez tie dierky to dost sviety-ale je to na tebe.
skvele, vdaka za nove fotky. mozno by to vyzeralo zaujimavo v matnej ciernej.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Skor ta modra je velmi dobra, ma to taky svoj smrnc
Ďakujem Kôli tomu aby to moc nesvietilo som kúpil aj krátke 10cm trubice, no ajstak to svieti viac ako som chcel... Ale pravdou je, že mi to prakticky nikdy nesvieti, takže neva možno skusim spraviť nejaky regulator, a nech to svieti len tak decentne
Ešte som dostal typ na dymové plexisklo, to by nemuselo vyzerať zle
Ešte som dostal typ na dymové plexisklo, to by nemuselo vyzerať zle