blackbox napísal:ty mudrák a na na hru Shift a Grid máš?
..alebo vlastne nemáš?
..tak to nehraj
.
priznam sa hru kupenu nemam, stejne ako 80% ludi na slovensku. To ale nic nemeni na tom, ze kvoli 1-2 hram co sa mi z auticok pacia, si nebudem kupovat volant.
blackbox napísal:Sorry, ale neviem čo iné ti na to povedať.. Ja som si volant kúpil ešte na intráku na VŠ.
Našiel som si v inzerátoch a kúpil "iba" za tisícku volant čo stál cca 1600 - 1800 nový a hrá sa na ňom super. je to formula ex.. Netreba volant za tisíce na vychutnanie hry. Tento volant je najlepší pomer cena - výkon (ak sa to dá nazvať výkonom..)
Študoval som a popri škole som si na to zarobil. Zarobil som si aj na 30 000 notebook.
Hardware zasadne nekupujem na inzeraty, nakolko ktovie co s tym predavajuci robil. Dnes je kopa podvodnikov. Navyse robim v PC firme, kde neni problem si nieco objednat z velkoskladu nove za dobre prachy. Popri skole jasne ze si zarobis, ked tvoje vydavky su pekne povedane hovno. Skus si sam byvat, platit byt, jedlo a uvidis co je nedostatok penazi. tebe este s kadecim pomozu rodkaci, platia ti skolu a kadeco.
blackbox napísal:Tak mi nehovor, že sa to nedá. A áno.. niekedy mi leží a práši sa na neho v skrini. Ale potom príde hra ako Shift a je von..
Zoberiem handričku, oprášim a vychutnávam si hru. Ver mi, za tú tisícku to stojí..a myslím, že ak tak vychvaľuješ Grid, tak by ti zaprášený až tak často neležal, lebo od Shiftu by si sa neodplepil..
No, neda
Posladna hra co som hral a pacila sa mi bol Grid. Predtym od dob NFS Porsche az po McRae Dirt, nebolo nic. Potom prisiel Grid. A teraz, cca 2r po Gride prisiel Shift. Cize to vychadza na 3 dobre hry za cca 10r. Jasne ze sa mi volant neoplati. Shift medzi dobre hry neratam, nakolko ked vedeli v Gride urobit dobre ovladanie klaveskou, tak je problem spravit to v Shifte? Ci ma grid blbe ovl. cez volant neviem posudit, bo volant nemam.
blackbox napísal:Btw. tak si kúp joypad. Aj na tom som hral Shift na hard obtiažnosti + vypnutých assistentoch a išlo to OK. a ten využiješ aj vo viacerých hrách..
Rozmyslal som uz aj o tomto, ale to si radsej kupim Joystick. Pretoze Jednak ho potrebujem (stary mi dosluhuje) a potom viac hravam letecke a vesmirne simulatory (freespace, hawx) a pdobne veci, ktore je blbost hrat bez joysticku.
Skratka sa neoplati kupovat volant za ccca 2000sk (ak ma byt aspon trochu kvalitny), kvoli 3-4 autickovym hram za 10r obdobie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB