kupil som si novy disk a zapojil som ho. Pustil som si Computer managment aby som ho sformatoval a ako som sa dostal do spravy diskov vyhodilo mi toto:

mam to normalne odklikat??
Kód: Vybrať všetko
System windows nelze spustit z duvodu potizi s hardwarovou konfiguraci pocitacoveho disku. ze zadaneho spousteciho disku nelze cist. zkontrolujte spusteci cesetu a hardware disku.
Pozadavky na konfiguraci disku naleznete v dokumentaci k systemu windows.
Dalsi informace naleznete v priruckach k hardwaru.
Chcem sa podakovat za tuto uzitocnu informaciu.Snake napísal:Basic je klasický layout pomocou Partition Table a podobne. Dynamic (LDM) funguje iba od Windows 2000 a vyššie, používa nie partície, ale volumes ktorým sú pripradené GUID. Nepotrebuješ to používaťpre teba ako BFU/Home usera je tam viac záporov než kladov
Snake? Ja viem že aj vzhľadom na tvoj podpis je to dosť "lenivá otázka", ale nevedel by si nám to tu tak zhrnúť, že čo to je ten LDM a načo to je a jeho + a - ?Snake napísal:Dynamic (LDM) funguje iba od Windows 2000 a vyššie, používa nie partície, ale volumes ktorým sú pripradené GUID. Nepotrebuješ to používať - pre teba ako BFU/Home usera je tam viac záporov než kladov