New Sata HDD
Re: New Sata HDD
a aky je rozdiel medzi tym basic a dynamic?
Basic je klasický layout pomocou Partition Table a podobne. Dynamic (LDM) funguje iba od Windows 2000 a vyššie, používa nie partície, ale volumes ktorým sú pripradené GUID. Nepotrebuješ to používať pre teba ako BFU/Home usera je tam viac záporov než kladov
.
oki tak ako povies:D... dakujem
instaloval som na ten disk windows a normalne mi vsetko islo naistalovali sa tam tie spustiacie subory. a po restarte ked mi chce nacitat pokracovanie instalacie mi vyhodi toto:
Neviete co mam robit?
Kód: Vybrať všetko
System windows nelze spustit z duvodu potizi s hardwarovou konfiguraci pocitacoveho disku. ze zadaneho spousteciho disku nelze cist. zkontrolujte spusteci cesetu a hardware disku.
Pozadavky na konfiguraci disku naleznete v dokumentaci k systemu windows.
Dalsi informace naleznete v priruckach k hardwaru.
Chcem sa podakovat za tuto uzitocnu informaciu.Snake napísal:Basic je klasický layout pomocou Partition Table a podobne. Dynamic (LDM) funguje iba od Windows 2000 a vyššie, používa nie partície, ale volumes ktorým sú pripradené GUID. Nepotrebuješ to používať pre teba ako BFU/Home usera je tam viac záporov než kladov
Mam len dotaz ja to uz mam nahodene ako dynamic a ked to skonvertujem na Basic, bude stacit quick format, ale treba normalny.
Dakujem.
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN
na basic to nekonvertneš, treba odstrániť volumes, switchnúť na basic, a potom popridávať späť
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Snake? Ja viem že aj vzhľadom na tvoj podpis je to dosť "lenivá otázka", ale nevedel by si nám to tu tak zhrnúť, že čo to je ten LDM a načo to je a jeho + a - ?Snake napísal:Dynamic (LDM) funguje iba od Windows 2000 a vyššie, používa nie partície, ale volumes ktorým sú pripradené GUID. Nepotrebuješ to používať - pre teba ako BFU/Home usera je tam viac záporov než kladov
Ak by hej, tak vopred dík