tak teda, ja som nepochopil co presne si myslel tym tvojim prispevkom... prepac
ale dostal si radu na
NORMALNY SUBWOOFER ako aj tu hotovu vec tak aj odomňa.. to že niesu tie subwoofery nic extra je jasne, no neviem co lacnejsie cakas lebo menit chrchlitko za chrchlitko sa ti neoplati teda davat za to este aj nejake peniaze...
rady si dostal, no vidim ze si toho velmi nevsimas... tie sustitka ktore ti tu aj prislusne okomentovali (a to nie kôli tomu, aby ťa urazili) tak na tie sa samozrejme neoplati kupovat ziadny subik
tvaris sa ze tomu rozumies, a ze ty vies ake je to repro zle (vypliva mi to z tvojho posledneho prispevku) no chces nan kupovat
NORMALNY SUBWOOFER čo je pre ten subik nemoralne kedze ma byt i ked lacny, ale stale kvalitny
zjavne si este nvidel repro na ktore clovek fakt nema peniaze, a nehovorim ze by mal mat... ale ak si chces poradit o basak ku zostave s receiverom, tak to troska predpoklada aj kvalitu repra... a teda kvalitu subwoofera
tak a podla toho ti aj radili ten subwoofer
inak DIY by ta vyslo do 70 EURO... ale bez zosilovaca... samozrejme za predpokladu ze by si si to vedel sam spravit
zjavne ti tu asi nepomaha nikto dost a nechces pochopit ze su to proste slabe repraky a o kvalite sa hovorit neda..
takze rada nad zlato, bud si nechaj povodny subwoofer, alebo sa vyset na kupu noveho
inak to ze pri hudbe ide sub normalne a nopak pri filmoch huci je trosku blbost... skor to plati naopak
_____
EDIT:
inak iba poriadne repro do subwooferu je niekolkonasobne drahsie ako cely ten aktivny sw co ti poraidl andrej
pre mna je subwoofer nieco
take i ked je to diy.. tak stavba pasivu vyjde nieco kolo 25tis.. korun a to ani nieje zlozita ozvuucnica... + poriadny zosilovac by stal kolo 10tis. tak si to prepocitaj