Caute mam problemy s grafikou Manli GeForce FX5200. Ked jej nainstalujem driver a restartnem, zobrazi sa mi ze pri instalacii doslo k chybe a je tam napisany dajaky kód 10. Skusal som aj druhe ovladace, ale problem zostal. Poradte prosim kde je problem, ci len v driveri alebo je vadna grafika.
Dik
Problem s Manli FX5200
Myslim ze nekompatibilita by nemala byt ziadna volakedy mala MSI problem s kompatibilitov graf.kariet MSI a ty mas Manli takze nic a to bolo s AGP8 ale to uz je davno vyriesene tu je problem asi v tom ze mas uz posahany Windows a blbne a pada na nom aplikacia skus ho reinstalnut... A ak sa chces 100% uistit ze to nieje v karte tak ju skus vopchat do ineho kompu ci to tam nebude padat.Diablo1st napísal:to som skusal ako prve ale nic. Je tam doska MSI Neo FSR V2.0 moze tam dajaka nekopatibita??
The way it's meant to be played 3Dfx 4ever!
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
zaujimave a preco ju mas teraz tyDiablo1st napísal:Praveze Windows je tam dnes davany s SP2. Tenro win ma najinstalovany aj par mojich kamaratov a toteraz ziadne problemy neboli. Tuto grafiku predomnou mal jeden chalan a robila mu problemy (v niektorych hrach boli artefakty a vady obrazu) ale nie aby mu ju win nechcel zobrat.
je dost mozne ze je vadna
Spoiler: ukázať
Takze je vadna grafika presnejsie pamete na tej karte keby bolo poskodene jadro robilo by to artefakty v kazdej hre ale kedze to robi len iba v "niektorych" tak su zle pamete... trocha narocnejsia hra kde je velky tok dat (textur atd.) a hned sa to prejavi na priepustnosti pametiach...Diablo1st napísal:(v niektorych hrach boli artefakty a vady obrazu) .
The way it's meant to be played 3Dfx 4ever!