cauko. mam otazku . ak pouzivam na prepojenie zvukovky s recieverom opticky kabel tak mi moze byt v podstane jedno aku mam zvukovku nie?-TAMY- napísal:Zdravim.
Ak uz chcete trosku kvalitny zvuk, treba hned zabudnut na integrovane zvukove kodeky. A rovnako aj srandy audigy,x-fi, asus.. To su v prvom rade karty na hry, v druhom na filmy a na koniec na hudbu. Nevravim, ze sa to nanich neda, ale je rozdiel medzi nimi, a napr kartami od m-audio,e-mu(creative, ale profi trieda),audiotrak,yamaha atd.
Ten rozdiel vo zvukovkach zial nebudete pocut na repro od creative,logitech,genius.. Tiez treba siahnut inde..
Ja som sa pustil do stavby HTPC uz poriadne davno. Casom som ale zmenil poziadavky a to v prvom rade na "kvalitny" znuk, a v druhom rade na filmy. A ta zmena vyrazne ovplivnila vydavky na cele HTPC. To, co mi predtym stacilo, bolo zrazu zle. Preto si treba hned urobit predstavu, naco ma dane htpc vlastne sluzit. jeho primarna funkcia, inak to skonci zle
a mimochodom primarna funkcia HTPC su predsa filmy , preto to ma aj tu skratku HTPC, Home theater PC ale ja uz si tie predstavy rozsirujem cize by to chcelo novu kategoriu