O co ide: Stava sa to len kym mam pustenu hru, robi mi to u 2, ktore hravam takze predpokladam ze by to robilo u kazdej dalsej.
Jednoducho sa mi po odhadnem 5 az 30 minutach rozhodia dextury, pomenia farby atd. Niekedy to takto zostane hra este bezat a inokedy mi PC hned zamrzne.
Nejake poznatky:
- ak sa mi takto pokazia textury a nezamrzne to hned tak vypnem hru a pocitac zostane ok akoby sa nic nedialo, hru mozem spustit znova a mam zas par minut kym to spravy znova...
- Ak som len vo windowse tak sa vobec nic nedeje ako som spomenul je to problem len hier.
- pozeral som do "zobrazovac udalosti - system" tam som nenasiel nic pravidelne co by to mohlo sposobovat. Casto sa tam objavuje nejake upozornenie s TCP/IP ale predpokladam ze to bude len nejaka odozva nato ze mam pustene torrenty tak isto tam je 7 chyb vrade s popisom:
Zariadenie \Device\Ide\IdePort4 neodpovedá v danom časovom limite.
ale to sa stalo len raz a vsetko v priebehu asi 1 minuty s tym ze sa tam menilo iba cislo portu a uz sa to nezopakovalo hoci pocitac zamrza stale dokola.
- Pri zamrznuti PC mi zostane fungovat len myska ktora sa pohybuje bez najmensieho problemu ale tlacitka nereaguju.
- pri zamrznuti je pocut zvuk ktory ide velmi trhavo a spomalene ale obraz nerobi nic a ani PC nereaguje na nic okrem tej mysky
Pocitac som zrovna pred tyzdnom cistil od prachu + reinstalovaval win [XP]
napadlo ma ze to je asi HDD ale potom neviem preco by to robilo len v hrach. Tak zeby grafika? Dokaze sposobit zamrznutie PC? Moc ma nenapada co to moze byt. Snad ste o tom uz niekdo poculi tak dufam v nejake rady.