nasi si kupili pred mesiacom plazmu, 32'' LG (asi LG 32PG6000). Maju Magio a v skatuli k nemu bol HDMI kabel, tak to zapojili cezen. Zdalo sa ze je vsetko OK, ale potom zacal nepravidelne vypadavat obraz asi takym stylom, ze ostala na niekolko sekund (niekedy aj 30s) cierna obrazovka. Potom obraz zase nabehol. Niekedy, napr. pocas priameho prenosu Superstar sa zase zacal oneskorovat zvuk oproti tomu ako vlnili hubou na obrazovke a potom vypadol obraz. Ked signal nabehol, uz zvuk s obrazom sedel. Ked je to zapojene cez SCART, tak to ide dobre, ale samozrejme by som radsej, keby to mali cez HDMI.
Pred tou plazmou skusali aj LCD TV Philips z OKEY, tam to robilo tiez a vypisalo pocas vypadku na sekundu aj hlasku, ktoru som si poznacil, ale upratovacia cata ju vyhodila...

Dneska som volal do Tcom, ze co mi vie poradit a ked som to cele vysvetlil, tak chlapik povedal, zevraj to je chyba TV, ze chceli na niecom usetrit a tak to robi hujoviny. Otazka je - je to naozaj tak, je to chyba TV? A je reklamovatelna? Nejako sa mi nezda, ze by sme mali taku smolu a robilo to na dvoch TV od dvoch vyrobcov, kazdy ina technologia... Jedine co mali tie TV spolocne bola cena, neboli to ziadne mega vychytavky, ale to neznamena, ze by som nechcel, aby nefungovalo HDMI.