Xonar DX a Win 7 64 bit
Re: Xonar DX a Win 7 64 bit
No vypnul jsem ovladac v spravcech zarizeni.Mam uplne nejnovejsi ovladac co vysel minuly tyden myslim.
RMA za PCI?tomu nechapu...nerozumim
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
hm určite myslíš HsMgr.exe /HsMgr64.exe
tak ten má na svedomý emuláciu EAX skús to odstreliť komplet a po reštarte to skús...
tento kus vo W7RC napr. blokoval spustenie spúste programov a veľa krásny BSOD
RMA je reklamačka a ak by ti ju uznali vymeň ju za PCI verziu tvojej karty
tak ten má na svedomý emuláciu EAX skús to odstreliť komplet a po reštarte to skús...
tento kus vo W7RC napr. blokoval spustenie spúste programov a veľa krásny BSOD
RMA je reklamačka a ak by ti ju uznali vymeň ju za PCI verziu tvojej karty
Spoiler: ukázať
Skusim to s tym HsMgr64.exe.No ja mam ted XONAR DX PCI-Express a myslim ze klasicky PCI ani neni.Kazdopadne tu zvukovku mam uz asi 2 mesice a urcite to s vymenou nepujde...Do 3 dni mi tam vymeni vsechno ale pak uz to nejde.Jedine by museli dojit na to ze je pokazena ta zvukovka.Jo a este jsem se chtel zeptat jestli ti ta zvukovka taky tak cvaka v skrini kdyz prepinas front panel?jako kdyby tam fyzicky neco preskakovalo.Jina diki za cenne rady
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ona cvaká aj bez toho
prišiel som nato po úmornych 2 mesiacoch preto že je to jediný zvuk čo moje PC vydáva
ekvivalent PCI to DX je D1
prišiel som nato po úmornych 2 mesiacoch preto že je to jediný zvuk čo moje PC vydáva
ekvivalent PCI to DX je D1
Takze to je v poradku to cvakani.Aspon ze tak.Nejhosri na tom je ze chtel jsem mit lepsi zvuk a ted jsem zjistil ze za te problemy to ani nestoji...Stejne se mi ten zvuk nezda o tolik lepsi no ale co uz zacal jsem boj s XONAREM tak ho musim dokoncit.Jinak co mas k tomu za bednicky.Ja mam momentalne jena takove 2+1 creativy ale planuju koupit neco lepsiho...Zvazuju jestli pujdu do tech Logitech Z-5500 nebo sahnu po necem jeste lepsim (nevim teda jestli to bude lepsi k PC) HARMAN KARDON 5+1- slysel jsem jednu zestavicku a to bylo neco.
No jinak odstranil jsem z registrov HsMgr64 a zatim to prestalo sekat ale to chce jeste vice testovani...Ono uz se mi asi 2 krat stalo ze to prestalo sekat a pak znovu zacalo.Tak uvidime jestli to zpusobovalo problemy.
Takze po dlhsom pozorovani som prisiel zas na ten isty problem,takze som tam kde som zacal,len disk uz mam v poriadku,skusil som spustit aj ten latency checker a tiez mi to sem tam hodi cervenu ciaru,aj ten Hsmgr64 som dal prec tam je to lepsie co sa tyka sekania,ale tu ciaru mi stale v tom programe vyhodi cca po 3 minutach A presne to sekne ked ukaze tu ciaru.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
myslím že všetky postupy čo stým sú už tu popísané
ešte snád som zabudol na komplet reinštal win, mne pomohlo odstrelenie oboch Hsmgr/64 a už som problémy nemal
takže to môžem zhrnúť...
update FW na zvukovke
komplet prečistenie systému + najnovšie ovládače na dosku, zvukovku
posledný bios na doske
reinstal win
poprípade nejak skúsiť zmenu OS na WinXP najlepšie x86
no a nakoniec RMA
poprípade by som čekol napríklad sieťovku či moc nezaťažuje v istých intervaloch systém, to mi robilo na AM2+ doske ked išla sieť CPU išlo na 50%
začínajú mi dochádzať nápady
ešte snád som zabudol na komplet reinštal win, mne pomohlo odstrelenie oboch Hsmgr/64 a už som problémy nemal
takže to môžem zhrnúť...
update FW na zvukovke
komplet prečistenie systému + najnovšie ovládače na dosku, zvukovku
posledný bios na doske
reinstal win
poprípade nejak skúsiť zmenu OS na WinXP najlepšie x86
no a nakoniec RMA
poprípade by som čekol napríklad sieťovku či moc nezaťažuje v istých intervaloch systém, to mi robilo na AM2+ doske ked išla sieť CPU išlo na 50%
začínajú mi dochádzať nápady
Ja viem isto ze pod XP to nerobi,ale tade cesta nevedie,kedze chcem hardware uple vytazit,keby som skusil ten firmware nepadne mi zaruka?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
prečo by mala?
a hlavne je to normálne na stránke asusu čiže nič pokútne
pokiaľ to ale nerobí pod XP tak je to problém ovládačov
a hlavne je to normálne na stránke asusu čiže nič pokútne
pokiaľ to ale nerobí pod XP tak je to problém ovládačov
Milkino77=>A skusal si "cpu stability test 6.0"?Kdyz jsem ho pred tym pustil tak mi to vzdy zacalo sekat.Vcera jsem smazal Hsmgr/64 z registru a zatim to neseka.Ale muze to byt jen docasne.Uvidim budu to dal pozorovat.Jinak pokud mas moznost to testnut s jinym zdrojem tak to skus- by mne zajimalo jestli to nahodou neni spusobeno tym- jak jsem spominal minule.Nekompatibilitu desky a zvukovky by jsem u tebe vyloucil.
Jo a hlavne te testy delaj na nejakych kvalitnich mediach=>flac format treba.Pac v mp3 jsou casto seky uz ulozene.A jeste by mne zajimalo kdyz si vypnes v spravcech zarizeni zvukovku (musis mit pri tom vypnuty media player) tak ti naskoci na DPC Latency checker vsechno cervene jako mne (viz. predesle obr.)?
Tak jsem zjistil ze mi to porad seka ale podstatne podstatne mene nez pred tym.Ted jsem mozna na tom s tym sekanim tak jak ty ...