...ten kablik je na prepojenie karty s DVD mechanikou - audio kabel
...a ty chces zvuk z TV?
...kazdopadne obraz do TV karty ti ide po coaxe nie? ...ten kabel vedie obraz aj zvuk, preto nechapem tvojmu problemu
- ano, chcem aj zvuk
- viem, ze ked som mal intel p45, tak mi to niekto napojil niekde do dosky, lebo to tiez neslo
- ano, obraz ide, len nic nepocujem
// ja mam iba integrovanu zvukovku
Naposledy upravil/-a jamros1 v Pi 22. Jan, 2010, 11:11, upravené celkom 1 krát.
Taky konektor nema. Ta doska ma iba konektor pre predny panel a SPDIF konektor. Bohuzial, bud si kupi zvukovku alebo normalnu TV kartu ktora to nevyzaduje. Tipujem, ze tebou zakupena TV karta je znacky Leadtek.
- ties ho tam nevidim...
- v tom pripade ostava nudzova moznost, jeden konektor odcvaknut, naletovat tam 3.5mm stereo jack a tak to zapichnut do zadneho vstupu Line In
- bude to fungovat, len to bude zle vyzerat....
netreba chpat ziaden kabel ja mam tiez TV kartu Pinnacle a ide v poho bez toho kabla, len treba niekdev nastaveniach uz nepametam, niekde bud v nastaveniach zvukovky alebo tv karty nastavit zdroje zvuku, staci sa len tam s tym pohrat a musi is. Mne to tiez nechcelo ist potom som dal ten kablik a nic, a potom som sa pohral s tymi nastaveniami a islo to ale kabel som musel dat preco lebo som mal dvojity zvuk ako s ozvenou
Inac nechce niekto tu moju kartu kupit? komplet krabica este v zaruke, dovod: nevyuzita, neviem ju rozbehat na win7 x64, na xp a viste ide v poho (Inac ma aj taku funkciu ze sa da PC zapnut a vypnut cez dialkovy ovladac)
lionlion napísal:netreba chpat ziaden kabel ja mam tiez TV kartu Pinnacle a ide v poho bez toho kabla, len treba niekdev nastaveniach uz nepametam, niekde bud v nastaveniach zvukovky alebo tv karty nastavit zdroje zvuku, staci sa len tam s tym pohrat a musi is. Mne to tiez nechcelo ist potom som dal ten kablik a nic, a potom som sa pohral s tymi nastaveniami a islo to ale kabel som musel dat preco lebo som mal dvojity zvuk ako s ozvenou
Inac nechce niekto tu moju kartu kupit? komplet krabica este v zaruke, dovod: nevyuzita, neviem ju rozbehat na win7 x64, na xp a viste ide v poho (Inac ma aj taku funkciu ze sa da PC zapnut a vypnut cez dialkovy ovladac)
Predstavujes si to velmi jednoducho. Tuner SAA713x podporuje prenos zvuku po PCI-E zbernici, preto to u tvojej Pinnacle funguje. U Leadteku som bohuzial este kartu bez nutnosti analogoveho prepojenia audia nevidel.