Kde zapojim zvuk z tv?
Kde zapojim zvuk z tv?
Zdravim,
mam taky problem:
zapijil som tv kartu do slotu, obraz ide ale zvuk nie.
V baleni bolo aj nieco taketo:
Kde na tuto dosku http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=y ... templete=2 by som to mal zapojit prosim?
(ASUS M4A785D-M PRO)
Ďakujem
mam taky problem:
zapijil som tv kartu do slotu, obraz ide ale zvuk nie.
V baleni bolo aj nieco taketo:
Kde na tuto dosku http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=y ... templete=2 by som to mal zapojit prosim?
(ASUS M4A785D-M PRO)
Ďakujem
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: Kde zapojim zvuk z tv?
...ten kablik je na prepojenie karty s DVD mechanikou - audio kabel
...a ty chces zvuk z TV?
...kazdopadne obraz do TV karty ti ide po coaxe nie? ...ten kabel vedie obraz aj zvuk, preto nechapem tvojmu problemu
...a ty chces zvuk z TV?
...kazdopadne obraz do TV karty ti ide po coaxe nie? ...ten kabel vedie obraz aj zvuk, preto nechapem tvojmu problemu
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- tym kablikom sa vedie zvuk z TV karty do zvukovej karty, obvikle sa pripaja na "DVD IN" (v pripade ze ma tvoja zvukovka taky vstup.....)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- ano, chcem aj zvuk
- viem, ze ked som mal intel p45, tak mi to niekto napojil niekde do dosky, lebo to tiez neslo
- ano, obraz ide, len nic nepocujem
// ja mam iba integrovanu zvukovku
- viem, ze ked som mal intel p45, tak mi to niekto napojil niekde do dosky, lebo to tiez neslo
- ano, obraz ide, len nic nepocujem
// ja mam iba integrovanu zvukovku
Naposledy upravil/-a jamros1 v Pi 22. Jan, 2010, 11:11, upravené celkom 1 krát.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...aha, tak Toman ma skor pravdu ...ale je identicky s tym, na ktory som narazal ja
...musis najst na MB taky konektor so 4 pinom ...kukni si manual
...musis najst na MB taky konektor so 4 pinom ...kukni si manual
A neviete mi poradit kde asi to je ??
JA sa do toto velmi nevyznam
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Taky konektor nema. Ta doska ma iba konektor pre predny panel a SPDIF konektor. Bohuzial, bud si kupi zvukovku alebo normalnu TV kartu ktora to nevyzaduje. Tipujem, ze tebou zakupena TV karta je znacky Leadtek.
jaj, to je smutne (mam Leadtek)
Dik za rady
Dik za rady
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ties ho tam nevidim...
- v tom pripade ostava nudzova moznost, jeden konektor odcvaknut, naletovat tam 3.5mm stereo jack a tak to zapichnut do zadneho vstupu Line In
- bude to fungovat, len to bude zle vyzerat....
- v tom pripade ostava nudzova moznost, jeden konektor odcvaknut, naletovat tam 3.5mm stereo jack a tak to zapichnut do zadneho vstupu Line In
- bude to fungovat, len to bude zle vyzerat....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
dik za radu, skusim
- lionlion
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 18:47
netreba chpat ziaden kabel ja mam tiez TV kartu Pinnacle a ide v poho bez toho kabla, len treba niekdev nastaveniach uz nepametam, niekde bud v nastaveniach zvukovky alebo tv karty nastavit zdroje zvuku, staci sa len tam s tym pohrat a musi is. Mne to tiez nechcelo ist potom som dal ten kablik a nic, a potom som sa pohral s tymi nastaveniami a islo to ale kabel som musel dat preco lebo som mal dvojity zvuk ako s ozvenou
Inac nechce niekto tu moju kartu kupit? komplet krabica este v zaruke, dovod: nevyuzita, neviem ju rozbehat na win7 x64, na xp a viste ide v poho (Inac ma aj taku funkciu ze sa da PC zapnut a vypnut cez dialkovy ovladac)
Inac nechce niekto tu moju kartu kupit? komplet krabica este v zaruke, dovod: nevyuzita, neviem ju rozbehat na win7 x64, na xp a viste ide v poho (Inac ma aj taku funkciu ze sa da PC zapnut a vypnut cez dialkovy ovladac)
-
- Moderátor
Predstavujes si to velmi jednoducho. Tuner SAA713x podporuje prenos zvuku po PCI-E zbernici, preto to u tvojej Pinnacle funguje. U Leadteku som bohuzial este kartu bez nutnosti analogoveho prepojenia audia nevidel.lionlion napísal:netreba chpat ziaden kabel ja mam tiez TV kartu Pinnacle a ide v poho bez toho kabla, len treba niekdev nastaveniach uz nepametam, niekde bud v nastaveniach zvukovky alebo tv karty nastavit zdroje zvuku, staci sa len tam s tym pohrat a musi is. Mne to tiez nechcelo ist potom som dal ten kablik a nic, a potom som sa pohral s tymi nastaveniami a islo to ale kabel som musel dat preco lebo som mal dvojity zvuk ako s ozvenou
- lionlion
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 18:47
Ja ju nemam v PCI-E ale v klasickom PCI
-
- Moderátor
PCI, PCI-E, z tohto hladiska to je jedno. Proste SAA713x prenasa zvuk po PCI/PCI-E zbernici okrem pripadu, ze sa jedna o vyrobok Leadtek .