Xonar DX a Win 7 64 bit
Re: Xonar DX a Win 7 64 bit
No mne to taky ve Win7 seka aj ked to neni v zatezi-uplne stejne jak tobe.No a z Asusu na toto tema mi neodpovedeli dokopy nic.Jinac dneska jsem se ptal ve firme kde jsem vlastne nakoupil vsechny dily do PC ze mam to donest a oni to odtestuji pripadne daji na reklamaci.Tak pripravil jsem si zvukovku do krabice a asi ju zanesu na reklamaci.Myslim ze je pokazena kdyz to dela aj na druhem PC.No a pokud mi to vrati tak jim to zpatky zanesu aj ze zakladni deskou...A muzou testovat.Sice PC mi bude chybet ale mam jeste notebook
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
prakticky si vyskúšal všetky zákroky takže tam už nieje čo riešiť
jedine kladivo
jedine kladivo
Spoiler: ukázať
Ja este potestujem na inom pc aby som tiez zistil ci je zla zvukovka,mam cas do oktobra,kedze na dosku mam zaruku dovtedy a na zvukovku este rok aj pol Vcera mi dal kamos starucku soundblaster live reku ju testnem a veru ta uz nema podporu ani ked sa pokrajam v novsich win
Nazdar Milkino77.Tak dneska jsem dal ten XONAR na reklamaci tak pak ti dam vedet jak to dopadlo .
Ok som zvedavy,ja zas idem skusit konkurenciu,zajtra alebo v stredu budem mat doma X-FI Titanium tak skusim este tu a podla toho naisto zistim ci je problem v zvukovke alebo v doske
TAkze je urcite problem v doske kedze aj X-Fi to robi,nie sice tak casto ale predsa...
Budes davat na reklamaci desku?tak pak dej vedet jak to dopadlo.
Vraj im mam dopratat cely pc tak so zvedavy co s tym spravia,len pojdem s nim asi az za mesiac lebo teraz ho potrebujem este,chcel som sa ta spytat este jednu otazku dodo,ten latency checker ti chodi do cervena aj bez xonaru?Ale jasne ze dam vediet:)Ak chces mam doma jeden dobry Xonar
Ten latency checker mi do cerveneho nechodí už vůbec.Prestalo to delat po te co jsem dal pryč ten HsMgr a vymenil DVDrom.Ted mam odezvu kolem 100us.No sak uvidim jak pochodim na reklamaci.Je možné že mi jěšte vrátí zvukovku že je dobrá a pak tam zanesu desku aj ze zvukovkou.Lebo na te desce mi integrovana zvukovka pořád seká
No ja mam tiez okolo stovky ale sem tam vyleti ako sa mu chce niekedy to nespravi aj pol hodinu a niekedy aj v kazdej piesni,tebe zvukovka na doske seka aj ked graf nic neukazuje?Lebo mne len presne vtedy.Ono to spravi len taky lupanec.
no mne ten latency checher neskace.drzi se v zelenem porad.a kdyz to lupne ve zvukovce tak se nic s latenci nestane.
Aha,lebo ja sa nemozem tych cervenych veci zbavit a to som veru skusal vsetko mozne.Nerobi to casto ale predsa,vlastne keby som sa toho zbavil tak mi to hra dobre,len uz mi dochadzaju napady
kup novou desku a mas po problemech.Treba nejaky gigabyte.Rikali mi v PC servisu ze prej kazda druha deska Asus a MSI je na reklamaci- ze po kvalitativni stranke nejsou moc dobre.Mozno jen te High-endove jsou v pohode ale te bezne ne.