Race Driver GRID
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Race Driver GRID
obcas by som dal,len ma musite nechat vyhrat obcas
r.b.class ked ty pocitas kolko tam je mantinelov
//Snake:
//Snake:
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
praveze mantineli mi vyhovuju..aspon nevybehnem z cesty
//
grid potrebuje vo win7 64 dx9 nainstalovat?..hned pri spustani grid.exe mi vyskocilo ze chyba d3d9 atd...
\\
takze len patch 3 mi takto ide..inak OK
//
grid potrebuje vo win7 64 dx9 nainstalovat?..hned pri spustani grid.exe mi vyskocilo ze chyba d3d9 atd...
\\
takze len patch 3 mi takto ide..inak OK
pre tych, ktory hraju demolition derby v hodnotenych zavodoch, tak vam ponukam zopar cheaterov, ktory nehraju fer:
01KIWI, Kiwi-doobie, Ancient-B1tch, RedF0x, lexusckz, Dread119, -TERMINATOR-, PETANN
samozrejme je ich kopec dalsich, ale toto su najcastejsi navstevnici
su neznicitelni, su rychlejsi a vedia lietat
...len pre info
01KIWI, Kiwi-doobie, Ancient-B1tch, RedF0x, lexusckz, Dread119, -TERMINATOR-, PETANN
samozrejme je ich kopec dalsich, ale toto su najcastejsi navstevnici
su neznicitelni, su rychlejsi a vedia lietat
...len pre info
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
kks..lietat v autickovej hre je dost nenapadne
btw. k tomu vedia urobit tak, aby spravili len jedno kolo a su v cieli..aj ked je nahodenych 8 kol, popripadne ked sa odpocitava start..on vyrazi uz na zaciatku, necaka na zelenu lol
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
len by ma zaujimalo, odkial beru tie cheaty..bo laaka ma ich vyskusat
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Caute.
mohli by ste mi prosimvas pomoct??ked som si nainstaloval demo GRID(demo preto,lebo chcem otestovat ako mi to ide na tomto compe) a chcem to spustit tak my to vyhodi toto okno: http://www.postimage.org/image.php?v=PqvH4hi" onclick="window.open(this.href);return false;
Skusal som aj re-install a nic..
neviem si rady a moc si to chcem zahrat..dik
mohli by ste mi prosimvas pomoct??ked som si nainstaloval demo GRID(demo preto,lebo chcem otestovat ako mi to ide na tomto compe) a chcem to spustit tak my to vyhodi toto okno: http://www.postimage.org/image.php?v=PqvH4hi" onclick="window.open(this.href);return false;
Skusal som aj re-install a nic..
neviem si rady a moc si to chcem zahrat..dik
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Preinstaluj si OpenAL.
http://connect.creativelabs.com/openal/ ... alinst.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
http://connect.creativelabs.com/openal/ ... alinst.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
a mam najskor preinstall OpenAL a potom si nainstalovat demo alebo naopak(ci to je jedno?? )?
-
- Moderátor
Podla mna staci iba samotne OpenAL. Ta hlaska je o nekompatibilnej kniznici, takze ak mu tam nainstalujes najnovsiu verziu tak by ti to malo ist.
-
- Moderátor
Ano, dal som ti link na poslednu verziu OpenAL z oficialnej stranky. Ved to vyskusaj a uvidis, neviem naco je kvoli tomu pisat 10 prispevkov...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
OpenAL som uz riesil aj ja u nejednej hry, aktualizacia a hranie sa v System folder boli nastastie vzdy uspesne
Spoiler: ukázať