KeD je to take "fuj", naco si to 3x pozeral?iwo1222 napísal:ja si myslim ze ten film by mali zakazat!!!!
ked som to videl prvy krat :cry2: ked som to videl druhi krat
ked som to kukal treti krat
no proste hanba FUUUUUJ tak to je asi k cely moj nazor...
ps: i ked niektore sceny boli dobre.....dobre nakrutene
pps: obsah je aj tak poburujuci
Hostel
i7-3770K, GB Z77X-UD5H, GB R7970OC-3GB, 2x8GB 1600MHz CL9, SSD 256GB, HD 500+750GB, SB X-Fi FATAL1TY
Ja si osobne myslim ze ak si niekdo urobi usudok o nejakej krajine na zaklade takehoto "filmu" tak to iba svedci o jeho dusevnej "vyspelosti". Ale musim priznat ze ked som to videl tiez som mal chut hodit pohar do telky...
MB Asus A8V,CPUAthlon 64 3000+, RAM DDR 2GB, HDD WD 320GB/7200rpm., VGA GF6600, ATX 350W
- .:Rytmus:.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Jan, 2010, 22:56
Re: Hostel
Tento film je fakt na nic a nestoji za nic. Proste fakt nevkusny film, hnusne spracovany a nepravdivy...
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
vidim ze vsetko zapadniari na tejto stranke temy
mne osobne sa fiml velmi pacil
ano, film o SVK je dost kruty, ale daleko od pravdy nema
ked sa prejdes po ceste (autom) okolo osady, tak myslis ze to bude bez ujmy??? (na aute a mozno aj na zdravi)
inac jasne ze robit si obraz o krajine z jedneho filmu je zle
ale napr spoluziacka bola na NZ a ked povedala ze je zo slovenska, vsetci sa pytali ci to tam je skutocne take jak vo filme
IMHO urcite lepsie vynalozene €€€ jak napr batoricka kde som 2x zaspal a aj tak nedopozeral
mne osobne sa fiml velmi pacil
ano, film o SVK je dost kruty, ale daleko od pravdy nema
ked sa prejdes po ceste (autom) okolo osady, tak myslis ze to bude bez ujmy??? (na aute a mozno aj na zdravi)
inac jasne ze robit si obraz o krajine z jedneho filmu je zle
ale napr spoluziacka bola na NZ a ked povedala ze je zo slovenska, vsetci sa pytali ci to tam je skutocne take jak vo filme
IMHO urcite lepsie vynalozene €€€ jak napr batoricka kde som 2x zaspal a aj tak nedopozeral
...
ano myslimjcdenton12 napísal: ked sa prejdes po ceste (autom) okolo osady, tak myslis ze to bude bez ujmy??? (na aute a mozno aj na zdravi)
Spoiler: ukázať