mys+ podlozka
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Jún, 2009, 20:09
mys+ podlozka
je velmi potrebna podlozka pod hernu mys, ktora nema bluetrack senzor?... ked si kupim hernu podlozku, bude to velky rozdiel oproti beznemu drevenemu stolu?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: mys+ podlozka
velky rozdiel je medzi drsnym stolom a gaming podlozkou z umelej hmoty
asi tak, ze: stol - brusny papier ; podlozka - ladova plocha
Su podlozky platene a take z umelej hmoty. Tie hladke z ulemej hmoty su rychle, resp. rychlo po nej myska sa klze a vydrzia dlhsie ako platene. Zase na tych platenych ide myska pomalsie, rychlejsie sa opotrebuju a spinia sa.
Popozeraj na pc.sk je tam vela recenzii roznych podloziek pod mys
asi tak, ze: stol - brusny papier ; podlozka - ladova plocha
Su podlozky platene a take z umelej hmoty. Tie hladke z ulemej hmoty su rychle, resp. rychlo po nej myska sa klze a vydrzia dlhsie ako platene. Zase na tych platenych ide myska pomalsie, rychlejsie sa opotrebuju a spinia sa.
Popozeraj na pc.sk je tam vela recenzii roznych podloziek pod mys
Spoiler: ukázať
Áno, veľký rozdiel bude...hlavne čo sa týka sklzu.
A k podložkám - osobne preferujem kvalitné látkové podložky, plastové či kovové mi prídu príliš "rýchle". Najlepšie by bolo, keby si máš od koho aspoň na pár hodín požičať takú aj takú, aby si vedel čo ti presne sedí. Hlavne sa ptm nepomýľ vo veľkosti, rozmeroch podložky. Mne najviac vyhovujú tie najmenšie, teda s rozmermi menšími ako A4, no to záleží aj od senzitivity na akú si zvyknutý...
A k podložkám - osobne preferujem kvalitné látkové podložky, plastové či kovové mi prídu príliš "rýchle". Najlepšie by bolo, keby si máš od koho aspoň na pár hodín požičať takú aj takú, aby si vedel čo ti presne sedí. Hlavne sa ptm nepomýľ vo veľkosti, rozmeroch podložky. Mne najviac vyhovujú tie najmenšie, teda s rozmermi menšími ako A4, no to záleží aj od senzitivity na akú si zvyknutý...
-
- Nový používateľ
ok, a este by som rad vedel, ci je tiez velky rozdiel medzi podlozkou za 2E a za 15€... a oplati sa pripojit hernu mys cez ps2 konektor?, je to poznat?.. lebo nemam to moznost vyskusat a na forach som cital raz ze je to horsie a inokedy lepsie
Rozdiel medzi podložkou za 2€ a za 15€ spoznáš tak za 3 mesiace, keď v prvom prípade budeš musieť kupovať druhú...
A nevidím dôvod, prečo by myš nemala byť pripojená cez USB, ak má USB konektor...prevodka na PS/2 mi príde úplná zbytočnosť...
A nevidím dôvod, prečo by myš nemala byť pripojená cez USB, ak má USB konektor...prevodka na PS/2 mi príde úplná zbytočnosť...
-
- Nový používateľ
myslel som, ze by som si uvolnil jeden usb port (mam uz len jeden volny), ale ak to bude znizovat odozvu, alebo rychlost, tak kaslem na to