SE Satio

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
ThinkPad
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 17:00

Re: SE Satio

Príspevok od používateľa ThinkPad »

Broslowski tak som si nasiel aj program na zmenu PC aj FW lenze to je vsetko na nokiu :) a docital som sa ze ked chces debrandovat firmware tak musis najpv zmenit PC prepisat ho na PC taky ako ma nebrandovany FW a potom az mozes nahrat ten nebrandovany FW. Tomu vsetkemu chapem.. lenze kde najdem FW na stiahnutie pre sony ericsson? a kde najdem ten PC na ktory ho musim zmenit aby mi tam siel nahrat ten nebrandovany FW?
Logistik
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 11:53

Príspevok od používateľa Logistik »

Takze tu vam prilozim dve odpovede co mi prisli den po sebe - druha nasledovala po mojom podani problemu na SOI

Prva dosla 17.12.09
informacie, ktore Vam poskytol pan Nosal su pravdive. Nedostupnost mobilneho telefonu Sony Ericson Satio je sposobena dlhou cakacou dobou zavislou od nasho dodavatela. Ako Vas informoval pan Nosal, u nas tento model presiel testami a zatial sme nezaznamenali ziadne problemy a ani softwerove chyby. Dakujeme za pochopenie.
S pozdravom
Milada Valentova
Usek sluzieb zakaznikom
Orange Slovensko, a. s.
http://www.orange.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

Druha dosla 18.12.09
Reagujeme spatne na Vas email tykajuci sa dostupnosti telefonu Sony Ericsson Satio. Velmi si vazime, ze vyuzivate sluzby spolocnosti Orange Slovensko, a. s. O to viac nas mrzi, ze ste sa stretli s touto pre Vas neprijemnou situaciou. SE Satio kvoli softwerovej chybe, ktoru vykazovala cela dodavka tychto typov, sme telefony momentalne stiahli z ponuky. Tato situacia sa urgentne riesi s dodavatelom, kde v priebehu januara telefony pridu opat do predaja a budu dostupne na predajni, samozrejme, s uplnou funkcnostou.
S pozdravom
Fercakova Jana
Usek sluzieb zakaznikom
Orange Slovensko, a. s.
http://www.orange.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

Este pre istotu predkladam odpoved p Nosala z 11.12. 09 na ktoru som sa stazoval a odpoveda na nu prvy email
V sucasnej dobe mame evidovany zvyseny dopyt po danom telefone. Nedostupnost tychto telefonov je zapricinena dlhsimi dodacimi lehotami zo strany SE, nie SW chybou. U nas tento model presiel testami a zatial sme nezaznamenali ziadne problemy.

Takze staznost okamzite zabrala - ale len v odpovedi pre mna - oficialne Orange zatial nic nezverejnil
Takze piste a stazujte sa ono to zabera (ale nie Orange - im len poslite na vedomie)
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

ThinkPad napísal:Broslowski tak som si nasiel aj program na zmenu PC aj FW lenze to je vsetko na nokiu :) a docital som sa ze ked chces debrandovat firmware tak musis najpv zmenit PC prepisat ho na PC taky ako ma nebrandovany FW a potom az mozes nahrat ten nebrandovany FW. Tomu vsetkemu chapem.. lenze kde najdem FW na stiahnutie pre sony ericsson? a kde najdem ten PC na ktory ho musim zmenit aby mi tam siel nahrat ten nebrandovany FW?

jakmile budes mat PC nebrandovaneho FW nataha sa ti nebrandovany cez aktualizovaci softik SE:) nic ine neriesis :-D
ThinkPad
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 17:00

Príspevok od používateľa ThinkPad »

no a kde najdem ten PC na Sony ericsson?
marekh1
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2009, 20:41

Príspevok od používateľa marekh1 »

mam ten novy firmware as 3 tyzdne ale sa my zda ze zase zacina blbnut.Po odomknuti mu zase trva kym sa rozsvieti display a to zvonenie.Mam priradene ku kontaktom ale dost casto zacne vyzvanat original SE rington.Asi im to nevyslo s tym firmwarom
Používateľov profilový obrázok
rastamax
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 30. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa rastamax »

tak ja ho mam ties a zatial bez problemou nic sa snim nedeje, slape ako hodinky :cool:
CPU: C2D E8200 @ 4GHz 1,355v AC Freezer Extreme MB: Gigabyte EP35-DS4 OC VGA: GAINWARD GTX 560 Ti @ 955/1910/2250 DDRII: A*DATA EE 2x2GB 800+EE @ 1000mhz 2,2v HDD: SATAII 80GB,320GBSeagate ZDROJ: CORSAIR TX650W LCD: HP LP2475w Notebook: Lenovo S12, Fon: SE Satio "Under a pale grey sky,we shall Arise Again"
"byke CUBE LTD PRO"
marekh1
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2009, 20:41

Príspevok od používateľa marekh1 »

tak uz mam novy soft a je to lepsie ako ten pred tym.Lepsie video,zevraj kvalitnejsie fotky a hlavne vydrz baterky je o nieco lepsia.Mne vydrzal 3 dni.

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"