zaujimave screen z hd tune
zaujimave screen z hd tune
vcera sa mi dostal do ruk ntb dell d600. Je to starotina a malo to blby disk. Hodim do hd tune a pozrite aky pekny obrazok to spravilo
myslim ze by sa to dalo povazovat za moderne umenie:)
myslim ze by sa to dalo povazovat za moderne umenie:)
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
Re: zaujimave screen z hd tune
lol dobra haluz...
je na to aj nejake vysvetlenie preco je poskodeny tak "pravidelne" ci proste nahoda
je na to aj nejake vysvetlenie preco je poskodeny tak "pravidelne" ci proste nahoda
tak to ja netusim....kolega ma ale teoriu o poskodeny magnetom popripade citacou hlavou....
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
Pekne rovnomerne poskodenie Kolegova teoria je pravdepodobne na mieste.Prejdi okolo neho este raz magnetom a spusti znova test,mozno tam bude teraz daky piccaso
A ked sme uz pri tom,chlapi ked skladate/rozoberate/cistite pc.dajte si pozor aby ste nemali disk polozeny blizko reproduktorov,telefonov a podobne.lebo ked ten telefon zazvoni...
A ked sme uz pri tom,chlapi ked skladate/rozoberate/cistite pc.dajte si pozor aby ste nemali disk polozeny blizko reproduktorov,telefonov a podobne.lebo ked ten telefon zazvoni...
A magneticke pole co?Snake napísal:tak sa mu absolutne nič nestane, FYI
a faradayova klietka ti niečo hovorí? očividne nie, a bol by som zvedavý aké magnetické pole vydáva telefón, naozaj, že sa mi oňho ešte nič kovové neprichytilo...
.
Absolutne nic nehrozi ked sme pri tom reproduktori su tienene aby nevadili ani obrazovkam typu CRT
K teme...
To by mohol byt novy umelecky smer: HDTUNEizmus
K teme...
Elektromagneticke vlnenie a elektromagneticka indukcia ti nic nehovori?A v neposlednom rade staticka elektrina.Ja som poskladal uz stovky pocitacov a stovky rozobral a videl som vela diskov,poskodenych tym ze sa povalovali na koberci a podobne.Snake napísal:a faradayova klietka ti niečo hovorí? očividne nie, a bol by som zvedavý aké magnetické pole vydáva telefón, naozaj, že sa mi oňho ešte nič kovové neprichytilo...
A vraj ake magneicke pole vydava telefon.To ze sa ti nic neprichiti o nieco znamena podla teba ze tam nieje ziadne pole? kolko mas rokov? 17 a vraj moderator a nic nevie.Si prestuduj princip fungovania telefonov,ako mobilnych tak aj klasickych.V kazdom z nich je aspon jeden trvaly magnet a dalsie suciastky ktore produkuju elektromagneticke pole za urcitych podmienok.A ked s itak fandis zober si daky magnet a priloz si ho na disk a hlavne na SSD disk ty amater.
Dalsia hovadina.Rozober lacne repraky od logitechu a podobne alebo genius a ukaz mi tam to tvoje tienenie.Vy mate co za skoly tu chalani?Broslowski napísal:Absolutne nic nehrozi ked sme pri tom reproduktori su tienene aby nevadili ani obrazovkam typu CRT
K teme...
vy ste kucahri a automechanici ci co.
Tienenie som videl jednine v bedniach od jamo,ale to su bedne inej kategorie.
Lock a warning (provokácie) - keď sa naučíš chovať, potom príď.
HDD si v živote otvorený asi nevidel (nie to ho ešte rozoberal a skladal), koberec je iný prípad, tak ho sem nepleť.
Ty si myslíš, ja viem, to je rozdiel medzi nami
HDD si v živote otvorený asi nevidel (nie to ho ešte rozoberal a skladal), koberec je iný prípad, tak ho sem nepleť.
Ty si myslíš, ja viem, to je rozdiel medzi nami
.