Otvorenie portov
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Otvorenie portov
Do sieti som lama.
Potrebujem otvorit porty prep2p.Provider(znamy) tvrdi ze nic neblokuje..IP mam verejnu.
Ako to teda otvorim?Robil som si sken na volajakej stranke a tam ze mam otvorene len standarndne porty na web atd
Som za routrom,ktory pouzivam asi len ako switch..co ja viem
Potrebujem otvorit porty prep2p.Provider(znamy) tvrdi ze nic neblokuje..IP mam verejnu.
Ako to teda otvorim?Robil som si sken na volajakej stranke a tam ze mam otvorene len standarndne porty na web atd
Som za routrom,ktory pouzivam asi len ako switch..co ja viem
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Otvorenie portov
Zisti si co mas router, stiahni si manual od vyrobcu, prestuduj si ho, najdi si polozky port forwarding alebo virtual server, nastav podla manualu cez webove rozhranie.
Ak to tvoj router nema, tak to neurobis .
Ak to tvoj router nema, tak to neurobis .
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
router viem aky mam,dokonca som cez neho,cez web rozhranie napojil 2 kompy. ..islo to v pohode(p2p)..potom som menil providera a jeho technik mi urobil nove nastavenia na routry...od vtedy to nejde..cize cize
-
- Moderátor
Cize, cize,... Ty mozno vies o aky router ide, ale krystalovu gulu som nedostal, takze bohuzial ja na tvoj router nedovidim.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Prepacte ak sa sem vtieram ale uz par dni riesim podobny problem. http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 12&t=61804" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam oranzovu optiku a router D-Link DL-524.
Net ide v pohode, pripajanie na dedicate serveri v pohode ale ak chcem hostovat hru pripadne hrat cez hamachi, nenajde server.
Ak aj najde (STEAM TF2, CS:S, Killing Floor) tak vipisuje ze server not responding. Jednoznacne je nieco u mna zle, no nemam sajn co.
V sietiach som lama, dosital som sa o niecom ako UPnP co by mohlo tiez zabrat no neviem co a kde to je.
Mam oranzovu optiku a router D-Link DL-524.
Net ide v pohode, pripajanie na dedicate serveri v pohode ale ak chcem hostovat hru pripadne hrat cez hamachi, nenajde server.
Ak aj najde (STEAM TF2, CS:S, Killing Floor) tak vipisuje ze server not responding. Jednoznacne je nieco u mna zle, no nemam sajn co.
V sietiach som lama, dosital som sa o niecom ako UPnP co by mohlo tiez zabrat no neviem co a kde to je.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Po zmene IP na verejnu, nejde ani mne ziadny server na CSS
Ja som od teba nechcel aby si stahoval manual k routru a podlatoho mi poradil..ja som vlastne len chcel overit ci ma provider neodrbava..cize si to nalistujem..potom a ozvemfaugusztin napísal:Cize, cize,... Ty mozno vies o aky router ide, ale krystalovu gulu som nedostal, takze bohuzial ja na tvoj router nedovidim.
Ale vsak si mohol prezradit aky router pouzivas, mohli sme sa aj my na to kuknut.
M
M
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
SMC Barricade 7004 VBR EU
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
ja mam otvoreny port na P2P,ktory som otvaral sam.Podmienka je mat na PC pevne zadanu IP.Inak ti otvorenie portov moc nepomoze a ani nepojde.Niekedy bol pekny navod na utorent stranke,ale dnes je uz za poplatok sa mi zda.robil som to presne podla neho a podarilo sa na prvy krat.....
Naposledy upravil/-a scpeter1 v Pi 19. Mar, 2010, 18:07, upravené celkom 1 krát.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
-
- Moderátor
Netreba ak mas dobry router. Port triggering, UPNP su veci ktore ti to vyriesia .
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
ja mam obycajny D-link 524 a zabralo mi to cca 5 minut aj s precitanim navodu.......
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10