Obraciam sa na vás s problémom, mám doma staré T-mobile MDA II (syn. HTC Himalaya) v ktorom je starý WM 2003 resp. nejaký WinCE, či kerý bazmek. Vzhľadom nato, že už to nebralo žiadne novšie apps (všetko od WM5↑) tak som sa rozhodol, že by tam bolo dobré aktualizovať ROM na nejakú vyššiu, teda aspoň WM5.
Neviem, či to je nelegálne, no prišlo mi, že keď T-mobile na vyššie rady týchto MDA vydal upgrade ROM bezplatne, tak, že by to nemalo byť až tak nelegálne, ak áno, tak to môžete locknúť, alebo aspoň keby ste dali odkaz na nejaké fórum, kde mi zaručene poradia.

Podľa toho čo som pozisťoval z rôznych fór (ENG nie je moja silná stránka), tak by som mal najskôr spraviť nejaký unlock a až potom nahrať novú ROM. No moje MDA dokáže brať všetky siete, takže nie je tam už tento unlock spravený?
Budem vďačný za každú radu (aj keď to bude pravdepodobne locknuté), pretože som v tomto úplný laik a neviem ani kde začať.
Q2 - A ešte jedna otázka, chcel by som sa opýtať, či na O2 SIM kartu, s obyčajným kreditom (len na O2 DATA) je potrebné mať 18 rokov, resp. či tam treba podpísať nejakú registráciu čísla atp..?
ďakujem za odpoveď..
B.