Acer ?
Acer ?
Chcem si kúpiť nový notebook, a narazil som na Acer aspire, ktorý ma procesor i7 3,3Ghz a Ati radeon HD5650, za cenu 883 EUR po zľave, je to pre mňa perfektný pomer cena výkon, no trošku váham, vzhľadom na to, že za jeden Acer mi už vrátili peniaze, lebo sa prehrieval, ale to preto lebo mal procesor AMD ktoré sú známe svojou vyššou prevádzkovou teplotou, každý s týmto modelom a AMD mal tento problém, no v modeloch s Intel sa nevyskytoval. Existuje veľa názorov na túto značku, a tak vás žiadam o ďalšie.
Re: Acer ?
hod radsej link na konkretny model nech vieme o com sa bavime.
ten procesor nebude mat taky deafult takt urcite, to asi aj s turbom alebo co
ten procesor nebude mat taky deafult takt urcite, to asi aj s turbom alebo co
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
on myslel tento
http://www.alza.sk/acer-aspire-5740g-62 ... 149061.htm
-je to dvojjadrovy precossor s HT
-turbo je na 3,33ghz
http://www.alza.sk/acer-aspire-5740g-62 ... 149061.htm
-je to dvojjadrovy precossor s HT
-turbo je na 3,33ghz
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Tieto majú "tendenciu" sa rozsypávať. A keď tak pozerám, tak ani tá klávesnica nie je najlepšia. Relatívne ľahko "vylúpneš" tlačítko. A celkovo, Aspire rada je z tých menej pevných. Závisí to od toho, že čo od toho NB potrabuješ, lebo tento NB by som ja veľmi neprenášal. Od Acer len Travelmate-y. samozrejme, môj názor
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
No mal som Acer Aspir, ano tlacidlo sa vyluplo ale az po bitke s kamosom A dokonca mi raz aj spadol zo stolicky na zem a nic sa mi nestalo, ono to nie je az tak krehke, aj ked ... No neviem, chcem poriadny vykon a tento tu je zatial najpepsi v dostupnej cenovej relácii. A udajne tie vyssie rady su kvalitnejsie ako tie lacne, tak neviem, mam velku dilemu
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Vyššie rady? "Výšku rady" zabezpečuje označenie NB výrobcom(rada a číslo), a nie hodnota komponentov vo vnútri. Neviem ako si to teda myslel. Ale mne zákony logiky hovoria, že keď je notebook veľmi výkonný, a je pri tom aj lacný, tak niekde sa to musí "dorovnať". Ale možno sa mýlim, nechcem ťa od kúpy odhovárať.
//Téma presunutá do Nákupnej poradne. Nabudúce takéto rozhodovanie treba prediskutovať tam .
//Téma presunutá do Nákupnej poradne. Nabudúce takéto rozhodovanie treba prediskutovať tam .
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Tak videl som ten Acer nazivo, ale radsej si ho nekupim, bojim sa ze sa mi rozpadne pod rukami ked budem rychlo pisat prednasky ... ako spracovanie je nic moc a dost labilne to vyzera, beriem si radsej VAIO
Typická reakcia zákazníka ,ktorý NB od firmy Acer videl resp. omakával naživo...
MY AMD PC : Phenom II X4 955 BE C3@3,8GHz + Tt SpinQ , Asus ATi Radeon 5870@950/1300MHz + Prolimatech MK-13 (4x Enermax T.B.Silence) + Thermalright VRM R5 ,Crucial M4 64GB , ASUS M5A97 R2.0, Kingston 4x4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition , Enermax Pro82+ 525W , Samsung T220 LCD , Thermaltake V9 , Logitech X-530 , Razer Salmosa + Goliathus Omega Control , Xbox 360 Controller USB .......
MultiMediaPlayer : ICY BOX IB-MP304S-B + HDD SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F3 1TB...
My Phone : Samsung Omnia II 8GB
MultiMediaPlayer : ICY BOX IB-MP304S-B + HDD SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F3 1TB...
My Phone : Samsung Omnia II 8GB
Ak myslis toto VAIO http://www.alza.sk/sony-vaio-eb1s1e-wi-d157458.htm" onclick="window.open(this.href);return false; tak je to ucite lepsia kupa ako ten acer co sa kvality tyka.... ja uz nan cakam celkom dlho ale konecne v pondelok uz bude doma
AKÉKOĽVEK VAIO, je lepšia voľba ako Acer (mimo Ferrari edície)...
ACER = nie
Presne tento model aceru mam, kupovany v januari 2010.
Stale bezi ako hodinky, bez problemov.
Jediny krat bol v servise z mojej iniciativy na precistenie (koncila mi zaruka, tak som to chcel vyuzit). V servise mi dokonca vycistili aj LCD a bordel pod klavesnicou. A este stale bezi super (po upgrade RAM na 8GB). Urcite nie je postaveny ako macbook alebo podobne, ale pokial sa clovek nechysta notebook hadzat o zem, ale pouzivat ho ako clovek, tak mu nieco taketo v pohode staci.
Takze ziadne "ACER -> ne".
Stale bezi ako hodinky, bez problemov.
Jediny krat bol v servise z mojej iniciativy na precistenie (koncila mi zaruka, tak som to chcel vyuzit). V servise mi dokonca vycistili aj LCD a bordel pod klavesnicou. A este stale bezi super (po upgrade RAM na 8GB). Urcite nie je postaveny ako macbook alebo podobne, ale pokial sa clovek nechysta notebook hadzat o zem, ale pouzivat ho ako clovek, tak mu nieco taketo v pohode staci.
Takze ziadne "ACER -> ne".
inak pohodka hej ? ci zbierame prispevocky ? halooo pomaly 3 roky stara tema .. opet sa pytam vsetko bavi svici trubi ?
No a co ked je 3 roky stara tema, len po 3 rokoch mozem zhodnotit, ze tu vela ludi zhadzuje znacky z jedneho low-cost modelu ktory mali ako mali. Prispevky nezbieram, ako vidis, registroval som sa vcera, len za ucelom aby som napisal do tejto temy.FEAR napísal:inak pohodka hej ? ci zbierame prispevocky ? halooo pomaly 3 roky stara tema .. opet sa pytam vsetko bavi svici trubi ?
dobre .. po 3 rokoch ja hovorim acer=stale nie aj keby nanho napisali cestne prehlasenie .. chvalabohu je z coho vyberat .. kazdy nech si kupuje co chce .. to ze tebe vydrzal neznamena ze je dobry ..tych xxx co mne preslo rukami z reklamaciek a spet mi stacilo na utvorenie obrazu