zdravim po dlhom uvazovani som sa rozhodol pre notebookToshiba L505-13g,avsak po tyzdni pouzivania ma zacala strasit nocna mora
jedna sa o problm s pisanim na klavesici :X mam na nej taek mikrolagy a vynechava mi pismenka ,resp nestiha aleboako by som to charakterizoval... to iste,mikrolagy rbi aj touchpad
mam k nej zapojenu mys razer abyssus,windows bol predinstalovany,takznejake programy extra som tamoc nedaval. teaz naposeldy mi to 3dni nerobilo a zrazu jak keby opcitac v pozad nieco robil a zas tie mikrolagy.
skusal som nejake antiviry,adware ad, nikld nic nenaslo,pozral som procesy,tiez nic...
NEMA NIEKTO PODOBNE PROBLMY? alebo radu? DIK!
problem toshiba notebook
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Re: problem toshiba notebook
Skusil by som nejaky cas pouzivat LiveCD linuxu ked to bude robit je to HW problem a tym padom by som ho hnet zaniesol na reklamaciu.
Ked to robit nebude tak je SW problem a v tom pripade by som skusil cistu instalaciu Winu
Ked to robit nebude tak je SW problem a v tom pripade by som skusil cistu instalaciu Winu
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: problem toshiba notebook
najvacsi problem ,z,e momentalne porebujemdopisat BC a om v dobre v hajzli :X mne to ride,ze sa mi to stava ked mam dlho pusteny pc ,nemozem si pomoct :C je mozne ,ze to dajme tomu teplota nejak ovplyvnuje?