asus P6T deluxe chasis intruded , keyboard not detected

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Donwey
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

asus P6T deluxe chasis intruded , keyboard not detected

Príspevok od používateľa Donwey »

hojte mam velky problem poviem to od zaciatku najprv ked som zapol komp sa mi vzdy zastavil pri zapinani winodws starting windows tam , tak mi poradili aby som vypol usb connection , lan a quick boot vypol som a islo to super ale nesla mi kvoli tomu ze som vypol aj tie usb mys a klavesnica tak som sa docital ze ju mozem jedine zapnut resetnutim biosu resetol som ho tym jumperom vybral som ten modry malicky obdlznik dal do inej poziciee za 5s vybral a dal do tej istej a odvtedy mi to pise : keyboard not detected , chasis intruded Fatal error ... system halted moze mi niekto pomoct co s tym prosim vas
operacny system windows 7 64BIT
core i7 920
hd4870x2
ram 4GB
za snahy a pomoc moc dakujem
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: asus P6T deluxe chasis intruded , keyboard not detected

Príspevok od používateľa faugusztin »

A prehodil si spravny jumper ? Pretoze to vyzera tak, ze si prehodil nie CMOS clear jumper, ale Chasis intrusion jumper - teda ten jumper ktorym zapinas detekciu otvorenia skrinky.

Otvor si manual, chasis intrusion jumper prehod do povodnej polohy a resetuj CMOS spravnym jumprom.
Donwey
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 13:27

Re: asus P6T deluxe chasis intruded , keyboard not detected

Príspevok od používateľa Donwey »

mas pravdu uz to ide aj som vecer nieco hral ale teraz ked zapnem pc tak : sakra stalo sa to zase , ked som zapol pc isiel uplne normalne az po windows starting a tam sekne a modra obrazovka bios mam na default settings tak neviem uz co robit virus tam nemam , a system som preinstaloval na win 7 zase a stale nic pls helpni te
tak pri safemode mi to tiez sekne ked sa to nacita omg pomoc!!

Návrat na "Základné dosky"